BubblesGirl ja również gratuluję pięknej dzidzi :-)
reklama
EM Ka
Fanka BB :)
gratulacje pieknych zdjec na wizytach ))
anusiaszymka
N
nexiss
Gość
Anusiaszymka kolejny ale już większy kropek super niech się.zdrowo chowa :-)
Marina@
Początkująca w BB
Ja się nie mogę pochwalić zdjęciem fasolki bo go nie dostałam.jest w karcie u gina
pierwsze usg robiłam 24 stycznia i dzidzuś miał wtedy 10 mm i 8 tygodni i 2 dni.słyszałam serduszko i wszystko było w porządku.Następną wizytę mam 17 lutego bo gin był na urlopie i muszę tyle czekać na interpretację badań i wtedy założy mi kartę,zważy,zmierzy i wtedy dostanę zdjęcie z usg i się pochwalę
pierwsze usg robiłam 24 stycznia i dzidzuś miał wtedy 10 mm i 8 tygodni i 2 dni.słyszałam serduszko i wszystko było w porządku.Następną wizytę mam 17 lutego bo gin był na urlopie i muszę tyle czekać na interpretację badań i wtedy założy mi kartę,zważy,zmierzy i wtedy dostanę zdjęcie z usg i się pochwalę
Załączniki
ZUZADAR a moze porob sobie beta hcg z krwi? Ujawni ci wiek ciazy oraz co 2 dni powtarzana bedziesz widziala czy beta rosnie prawidlowo. Co 2dni ma podwajac swoja wartosc. Nie bedziesz musiala 2 tyg w niepewnosci.
EM Ka
Nimifii dobrze radzi, ja zrobilam dokladnie to samo jak lekarz stwierdzil że bedzie kiepsko, zrobilam sobie bete w piatek i w poniedzialek. Okazalo się że bardzo ladnie rosnie a w srode już bilo serduszko Wiec też polecam badanie krwi!ZUZADAR a moze porob sobie beta hcg z krwi? Ujawni ci wiek ciazy oraz co 2 dni powtarzana bedziesz widziala czy beta rosnie prawidlowo. Co 2dni ma podwajac swoja wartosc. Nie bedziesz musiala 2 tyg w niepewnosci.
reklama
ZUZADAR, mam dokladnie taka sama sytuacje!
Liczac od ostatniej miesiaczki vs wynik USG mam poltora roznicy! Tez bylam na USG wczoraj, powinno byc juz widac wszystko czekalam na serduszko, a byl tylko pecherzyk ciazowy o wielkosci 12 mm oraz pecherzyk zoltkowy 2,5 mm. No i nie bylo zarodka (( A jakie Ty mialas wymiary?
Zastanawiam sie tez, jak to mozliwe, ze wiek ciazy moze byc o tyle nizszy? Ja zawsze mialam bardzo regularne cykle, 27 dni, rozmumiem ze mogl mi sie jeden przesunac dzien, czy dwa, ale poltora tygodnia?? Sama nie wiem co o tym myslec
Pojde chyba za Wasza rada i zrobie testy Beta! Czyli powinnam zrobic jeden, a potem drugi idealnie po 2 dniach, tak? I jak wyjdzie 2 razy wiecej to sie nie martwic..?
Liczac od ostatniej miesiaczki vs wynik USG mam poltora roznicy! Tez bylam na USG wczoraj, powinno byc juz widac wszystko czekalam na serduszko, a byl tylko pecherzyk ciazowy o wielkosci 12 mm oraz pecherzyk zoltkowy 2,5 mm. No i nie bylo zarodka (( A jakie Ty mialas wymiary?
Zastanawiam sie tez, jak to mozliwe, ze wiek ciazy moze byc o tyle nizszy? Ja zawsze mialam bardzo regularne cykle, 27 dni, rozmumiem ze mogl mi sie jeden przesunac dzien, czy dwa, ale poltora tygodnia?? Sama nie wiem co o tym myslec
Pojde chyba za Wasza rada i zrobie testy Beta! Czyli powinnam zrobic jeden, a potem drugi idealnie po 2 dniach, tak? I jak wyjdzie 2 razy wiecej to sie nie martwic..?