reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

DOODA fajnie, że znasz mniej więcej termin CC, oby udało się bez problemu dotrwać:tak: Matko ostatnia wizyta, jak to poważnie brzmi:-D

reklama
Zazdroszcze Wam ze juz wiecie kiedy dokladnie :)
Moi chlopcy byli przenoszeni 2 tyg i porody mialam wywolywane i jakos mysle ze teraz tez tak moze byc co mnie przeraza bo juz mam dosyc a tyle bede musiala jeszcze czekac... :(

Choco watpie :( po pierwsze upaly w tym roku tez mamy ale to pewnie nie to samo co w Polsce :) a po drugie to bylam w obu ciazach na koncowkach latem jak teraz i tez bylo goraco i nadal przenosilam

Madlena juz kiedys o tym pisalam. Moje wywolywane byly straszne. Pierwszy nie taki zly tylko ze trwal dwa dni i dwie noce zanim zaczal sie porod a drugi to byla masakra bo mialam jakas reakcje na lek ktory mi podali i zaczelam miec intensywne skurcze od razu i bez przerwy pomiedzy skurczami.

reklama
Aaaa! Tu coraz wiecej dziewczyn zaczyma konkretne terminy poznawać ;)
Ale super!

Dooda, wytrzymasz! Zaciskam kciuki na pewno dacie obie radę ;)

Kusiak nie zamartwiaj się może faktycznie teraz z córka będzie inaczej.

Co do skurczy po oxy to jes masakra po prostu :blink: te bez tej kroplówki to normalnie gilanie brzucha... Przynajmniej u mnie tak było..

Do góry