reklama
maddlena
Fanka BB :)
Madlena juz kiedys o tym pisalam. Moje wywolywane byly straszne. Pierwszy nie taki zly tylko ze trwal dwa dni i dwie noce zanim zaczal sie porod a drugi to byla masakra bo mialam jakas reakcje na lek ktory mi podali i zaczelam miec intensywne skurcze od razu i bez przerwy pomiedzy skurczami.
No moja szwagierka też tak miała, że skurcz za skurczem, bez przerwy od południa, rozwarcie nie szło, późnym wieczorem urodziła. Ale właśnie mówiła, że nigdy więcej oxytocyny, że ból straszny. :'(
M
Mar1
Gość
Choco - ja nie mam cesarki wyznaczonej
Dooda - ciekawe czemu naciskają na sterydy, je się przecież podaje do 34 tygodnia, a skutki uboczne są.
Ja się na wywołanie porodu nie zgadzam, mam to w swoim planie porodu i będę tego bronić jak niepodległości!
Dooda - ciekawe czemu naciskają na sterydy, je się przecież podaje do 34 tygodnia, a skutki uboczne są.
Ja się na wywołanie porodu nie zgadzam, mam to w swoim planie porodu i będę tego bronić jak niepodległości!
chocolatequa
Marciatko to co ja wyczytalam że się z lekarka na 28.08 umawialas? Coś nie skleilam hehe
maddlena
No właśnie, Marciątko, jeśli przenosisz 2 tyg, i nic sie nie bedzie działo, to co wtedy?
Gratulacje dziewczyny!!!
Ja również wczoraj wizytowałam Mikołaj waży 2,100 kg więc idealnie jak na swój wiek, termin 11.09 pozostaje więc aktualny (chociaż ja osobiście mam inne plany, zobaczymy co z nich wyjdzie ). Szyjka długa i "pięknie trzyma" jak to określiła moja dr Łozysko i wody w normie, przepływy również. Położenie podłużne główkowe. Mały oczywiście chował twarz więc zdjęcia sensownego nie udało się zrobić uparciuchowi (zupełnie jak tatuś nie lubi zdjęć)...
Zwolnienie mam od 1.08, kolejna (ostatnia!) wizyta za 2 tygodnie, potem już będziemy się spotykać w szpitalu na ktg
Ja również wczoraj wizytowałam Mikołaj waży 2,100 kg więc idealnie jak na swój wiek, termin 11.09 pozostaje więc aktualny (chociaż ja osobiście mam inne plany, zobaczymy co z nich wyjdzie ). Szyjka długa i "pięknie trzyma" jak to określiła moja dr Łozysko i wody w normie, przepływy również. Położenie podłużne główkowe. Mały oczywiście chował twarz więc zdjęcia sensownego nie udało się zrobić uparciuchowi (zupełnie jak tatuś nie lubi zdjęć)...
Zwolnienie mam od 1.08, kolejna (ostatnia!) wizyta za 2 tygodnie, potem już będziemy się spotykać w szpitalu na ktg
joani
Cieszę się,że macie udane wizyty za sobą. Ja tak patrzę na wasze wagi i tyg. ciąży, to chyba jednak mnie sierpień złapie... albo gigantyczny wrześniowy Franek może jednak przystopuje w końcu z tym rośnięciem, aale patrząc na brzunio, to chyba nie...
reklama
EM Ka
Dziewczyny piękne wiadomości )))
O Matko to juz chwila moment bedziemy sie witać z naszymi kruszynkami
O Matko to juz chwila moment bedziemy sie witać z naszymi kruszynkami