reklama
N
nexiss
Gość
anusiaszymka super wieści, niech maluszek rośnie dobrze
jestem po wizycie na nfz a powiem wam że jestem zadowolona
to tak dzidzia jest cała i zdrowa serduszko pięknie biję żadnych krwiaków ani nic takiego nie widac
termin porodu jak z miesiączki 20.wrzesień (mój brat ma wtedy urodziny i to on będzie chrzestnym ja mam 25 września więc ciekawe jak to będzie
termin usg jest taki jak z om więc fajnie
robiła mi cytologie.. i ciśnienie mierzyła 140/90 trochę się przeraziła ale ja mam syndrom białego fartucha
karta ciąży założona
a tu przedstawiam wam naszego okruszka
edit :
aha i dostałam skierowanie na badania morfo i te wszystkie inne i na usg prenatalne darmowe
to tak dzidzia jest cała i zdrowa serduszko pięknie biję żadnych krwiaków ani nic takiego nie widac
termin porodu jak z miesiączki 20.wrzesień (mój brat ma wtedy urodziny i to on będzie chrzestnym ja mam 25 września więc ciekawe jak to będzie
termin usg jest taki jak z om więc fajnie
robiła mi cytologie.. i ciśnienie mierzyła 140/90 trochę się przeraziła ale ja mam syndrom białego fartucha
karta ciąży założona
a tu przedstawiam wam naszego okruszka
edit :
aha i dostałam skierowanie na badania morfo i te wszystkie inne i na usg prenatalne darmowe
Załączniki
anusiaszymka
Fanka BB :)
jeszcze raz gratulejszyn :-)
Cudny maluszek i wspaniale, ze wszystko dobrze!
Cudny maluszek i wspaniale, ze wszystko dobrze!
maddlena
Fanka BB :)
Aniu gratuluje,ladny czlowieczek...
Hmmm... Syndrom bialego kitla. Chyba tez to mialam w ciąży z Antosiem. W domu cisnienie normalne a u poloznej wysokie... he, he....
Hmmm... Syndrom bialego kitla. Chyba tez to mialam w ciąży z Antosiem. W domu cisnienie normalne a u poloznej wysokie... he, he....
Ostatnia edycja:
N
nexiss
Gość
ania// super kropeczek
reklama