reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
Joani super że wizyta udana :) no i ładnie Franuś rośnie :) waga ładna ale taka w miarę normalna :) może nie będzie taki wielki :)
Ale jaja z tą szyjką :) przynajmniej się stresować nie musisz :) ja to chyba muszę zacząć pić taki sok z burakow bo jem pół słoiczka dziennie burakow tak sobie od zasu do czasu :) a te tabletki to na receptę??:)

Hej. Ja jestem w 32tc i3dni. W srode mialam wizyte i moj szkrab ma 2400 :) niestety szyjka mi sie skrocila o centymetr, teraz mam 26mm myslicie, ze moge urodzic wczesniej? I moj dzidzius tez jest nieproporcjonalny, ma wieksza glowke

joani, super :D no to bedzie prawdziwy mezczyzna :p skrocil Ci sie termin porodu? :)

aiwpa, no to nie zazdroszcze. I faktycznie tez bym sie nastawiala na cc. Ale moze nie przegoni siostry tylko wyrówna wage ;)

joani ja własnie brałam tardyferon i nie miałam problemów z zaparciami, chyba jest na receptę. Gratki dobrych wieści i faktycznie duży już chłopak. To co piszesz o wymiarach to fakt, ja zawsze miałam zaznaczane, że granica błędu to +-10%

reklama
Smokey, cieszę się, że wizyta udana :-)
aiwpa, gratulacje! :-)
Joani, ale Franuś już duży :-D ważne, że rośnie prawidłowo :)

Do góry