reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

Dziękujemy, a tak liczyłam na sn.... :-D Za 2 tyg. się okaże jaką decyzję lekarz podejmie. Bużki nie chciał pokazać, bo sę wtulił w macicę i tylko na chwilę profil pokazał i taką już papuśną ma buźkę :-)
Anna, nie wiem czy sprzedadzą ci bez recepty, ja miałam ale bez peselu nawet bo 100% płatna.

reklama
Marciątko cieszę się że puki co w porządku, oby tak dalej.
joani duży już synuś ;) ja biorę Tardyferon od 3-4 miesięcy, poziom żelaza nie wzrasta, ale przynajmniej nie spada.

Aniaam przykro mi z tym lozyskiem ...:(

Joani super ze zadowolona po wizycie - a teraz byliście u innego ? Mowi sie ze 0,5 kg */- a jeszcze rożny sprzęt do tego ;)
Ale najwazniejsze ze wszystko dobrze ;)

My we wtorek obadamy co i jak i zobaczymy co z tymi torbielkami ..oby zniknęły ...

Emka, zmieniliśmy na lekarza teraz na miejscu i jeździć o 100 km nie musimy. Byliśmy teraz tak kontrolnie u starego, zawsze para oczu więcej nie zaszkodzi ;-)

Nie, nowy lekarz jest jak najbardziej koompetentny i rzeczowy i też troskliwy. Chcociaż tu już za wszystko się płaci oddzielnie, z tego co widziałam na cenniku. U starego czy cytologia czzy inne badania były w cenie wizyty... no ale takiego to już nie znajdę.... Obiecaliśmy "staremu", że się jeszcze pokażemy przed rozwiązaniem, w końcu długo u niego wizytowaliśmy i on potrafił ostatnio zadzwonić i zapytać co u nas... sama rozumiesz, że aż chce się jechać do takiego oddanego lekarza. A poza tym jak ktoś spojrzy innym okiem na małego, też uspokaja, że jest ok .
U mnie ostatnio właśnie spadła hemoglobina i mam brać teraz to, zobaczymy czy pomoże.

reklama
My już po wizycie:)

U naszego Filipka wszystko ok, pomiary wedlug lekarza idealne, narzady tez w porzadku:) wazy 1618 gram i mierzy ok. 42 cm wedlug kosci udowej, ulozony podloznie glowkowo, pepowina i tetnice lozyska prawidlowe:) wiek wedlug OM 30 t 4 d, a wedlug wymiarow 31 t 1 d, wiec termin porodu z USG wypadalby na 21.09, ogolnie brzuszek ma chudziutki i zaniza wyniki, bo tak to wymiary glowki czy nozek ma na ok. 32 tydz., wiec mozliwe, ze bedzie chudy a dlugi:)) podczas badania sie wiercil i zaslanial buzke rekami i nogami:D Udało się nawet uchwycić jego stópkę:-D

Zobacz załącznik 635080Zobacz załącznik 635079

Ostatnia edycja:
Do góry