reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

Dziękujemy, a tak liczyłam na sn.... :-D Za 2 tyg. się okaże jaką decyzję lekarz podejmie. Bużki nie chciał pokazać, bo sę wtulił w macicę i tylko na chwilę profil pokazał i taką już papuśną ma buźkę :-)
Anna, nie wiem czy sprzedadzą ci bez recepty, ja miałam ale bez peselu nawet bo 100% płatna.

reklama
Marciątko cieszę się że puki co w porządku, oby tak dalej.
joani duży już synuś ;) ja biorę Tardyferon od 3-4 miesięcy, poziom żelaza nie wzrasta, ale przynajmniej nie spada.

Aniaam przykro mi z tym lozyskiem ...:(

Joani super ze zadowolona po wizycie - a teraz byliście u innego ? Mowi sie ze 0,5 kg */- a jeszcze rożny sprzęt do tego ;)
Ale najwazniejsze ze wszystko dobrze ;)

My we wtorek obadamy co i jak i zobaczymy co z tymi torbielkami ..oby zniknęły ...

Emka, zmieniliśmy na lekarza teraz na miejscu i jeździć o 100 km nie musimy. Byliśmy teraz tak kontrolnie u starego, zawsze para oczu więcej nie zaszkodzi ;-)

Nie, nowy lekarz jest jak najbardziej koompetentny i rzeczowy i też troskliwy. Chcociaż tu już za wszystko się płaci oddzielnie, z tego co widziałam na cenniku. U starego czy cytologia czzy inne badania były w cenie wizyty... no ale takiego to już nie znajdę.... Obiecaliśmy "staremu", że się jeszcze pokażemy przed rozwiązaniem, w końcu długo u niego wizytowaliśmy i on potrafił ostatnio zadzwonić i zapytać co u nas... sama rozumiesz, że aż chce się jechać do takiego oddanego lekarza. A poza tym jak ktoś spojrzy innym okiem na małego, też uspokaja, że jest ok .
U mnie ostatnio właśnie spadła hemoglobina i mam brać teraz to, zobaczymy czy pomoże.

reklama
My już po wizycie:)

U naszego Filipka wszystko ok, pomiary wedlug lekarza idealne, narzady tez w porzadku:) wazy 1618 gram i mierzy ok. 42 cm wedlug kosci udowej, ulozony podloznie glowkowo, pepowina i tetnice lozyska prawidlowe:) wiek wedlug OM 30 t 4 d, a wedlug wymiarow 31 t 1 d, wiec termin porodu z USG wypadalby na 21.09, ogolnie brzuszek ma chudziutki i zaniza wyniki, bo tak to wymiary glowki czy nozek ma na ok. 32 tydz., wiec mozliwe, ze bedzie chudy a dlugi:)) podczas badania sie wiercil i zaslanial buzke rekami i nogami:D Udało się nawet uchwycić jego stópkę:-D

Zobacz załącznik 635080Zobacz załącznik 635079

Ostatnia edycja:
Do góry