reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

Katka super że wszystko dobrze :)
Fajnie plan ułożyć haha ciekawe co z tych planow wyjdzie :)
Nam lekarz będzie pobierał wymaz na następnej wizycie :) i po ty widzę że czas leci nie ubłagalnie :) jeszcze chwila i będzie po wszystkim :)

reklama
Dzięki dziewczyny za wszystkie ciepłe i uspakajające słowa :-) ja też mam nadzieję, że mały troszkę nadgoni ciałkiem i będzie w normie..

Co do buraka, to ja kupowałam w aptece ale czasami mi musieli sprowadzać i teraz zamówiłam w aptece internetowej (taniej i więcej w opakowaniu). Na początku brałam buraka z Herbapolu, teraz kupiłam Colfarm :-)

Katka, gratuluję udanej wizyty :-) ty już coraz bliżej, oj oj :-)

Koko, na tym etapie dzieciaczki rosną bardzo indywidualnie, także jestem pewna że kolejne usg będzie super!

katkao, gratuluje wizyty :) muzyka wiadomo, a przyciemnione światło? :p:p

aiwpa, a jak wasze usg 3 trymestru?

ja po wizycie, mała waży 1,5 kg, wszystkie pomiary ok. Dziewczynka w 100%, dostałam nawet zdjęcie nie pozostawiające mężowi złudzeń ;-) ułożona główkowo

u nas wszystko w porządku, mała waży troszkę ponad 1800g ułożona skośnie ale praktycznie cały czas w ruchu więc może w końcu wyląduje główkowo

reklama
Do góry