reklama
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Dzieki dziewczyny:*
W
wesolutka85
Gość
Bubbles, urocze fotki. Filipek ma sie dobrze, oby tak dalej
Alicjaaa85
Fanka BB :)
super ta stópka u małego )
Ann_
Fanka BB :)
Bubbles śliczny Filipek i nie uwierzysz, ale mój syn też wyprzedza termin z OM o 4 dni jak u Ciebie, jakby było to samo miasto byśmy chyba się spotkały na porodówce hehe
Ja po wizycie dzisiejszej, ciąża prawidłowa, łożysko, szyjka mały się odwrócił, więc już jest główkowo na szczęście. Pomiary również prawidłowe, waży 1740 g
Tylko mocz muszę powtórzyć, bo jeśli wynik niczym nie "podkoloryzowany" to potrzebne będą leki więc jutro śmigam na badanie rano co by mieć wynik przed wyjazdem i jak coś dzwonię do gina i zobaczymy. I co najważniejsze mogę jechać i kąpać się w morzu. Więcej obaw miała położna niż lekarz hehe
a tu synio tym razem bez nóżki ale z otwartym oczkiem ;D
Ja po wizycie dzisiejszej, ciąża prawidłowa, łożysko, szyjka mały się odwrócił, więc już jest główkowo na szczęście. Pomiary również prawidłowe, waży 1740 g
Tylko mocz muszę powtórzyć, bo jeśli wynik niczym nie "podkoloryzowany" to potrzebne będą leki więc jutro śmigam na badanie rano co by mieć wynik przed wyjazdem i jak coś dzwonię do gina i zobaczymy. I co najważniejsze mogę jechać i kąpać się w morzu. Więcej obaw miała położna niż lekarz hehe
a tu synio tym razem bez nóżki ale z otwartym oczkiem ;D
reklama
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Ann_ super fotki haha ciekawe czy tego samego dnia sie u nas zacznie