reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
Furciaczek u mnie np. jak jest wysoki jest cukier to w ogóle nie czuję, czuję się normalnie a wręcz bardzo dobrze. Natomiast już spadek cukru mocno się czuje bo serce zaczyna walić i ręce się trzęsą ale tak jak diabetolog mi powiedziała-niskie wartości nie są groźne, a wysokie. Nie wiem jak inne dziewczyny z cukrzycą czują i czy w ogóle czują jak mają wysokie wartości, ja nie.

Shiran, najważniejsze, że z maluszkiem wszystko dobrze, a szpital jakoś musisz przecierpieć.. nic przyjemnego :-( ale może szybko Cię wypuszczą...trzymam kciuki! :*

Myśmy wczoraj wizytę mieli :)
Mały ładnie rośnie miarowo jak powinien :) ale dokładnie nie pamiętam :p
serduszko sprawdzone i jest z nim również wszystko wporządku żadnego zwapnienia i innych rzeczy..:)
Zrobiłam też glukozę i moj wynik po 120min to 91 :) więc doktorek pozytywnie zaskoczony :) waga stoi w miejscu znowu..
i mały ułożony w poprzek mam z nim rozmawiać żeby zmienił pozycję :)i chyba dziś w nocy to zrobił już bo jakos inaczej ruchy czuć :)
no i to tyle :) zdięcia nie mamy bo jedyne co szło sfotografować to kolano hehe a to mi nie potrzebne :D
A no i anemia rządzi mam jeść dużo mięsa i podwójne witaminy.. i zobaczymy czy cos się podniesie...

Ania// najważniejsze, że z małym wszystko ok:tak: No jak mogłaś nie wziąć zdjęcia kolanka?:D później byś poskładała z innymi fotkami i może, by się udało całego dzidziusia ułożyć hehe:)
A jaką miałaś glukozę na czczo?

Ostatnia edycja:
ania gratuluje udanej wizyty :)
ta anemia przewaznie wystepuje w 3 trymestrze. Ale nie przejmuj sie to na prawde normalne :tak::tak:
A ulozeniem sie nie przejmuj - maluch ma jeszcze czas zeby sie ulozyc. Mnie lekarz przy kazdej wizycie ze na tym etapie to jeszcze nie istotne :)

reklama
Ania gratulacje! Rozmowy działają- jak mój mały nie chciał się ujawnić to powiedziałam my że jeśli nie pokaże co ma między nogami to kupię mu damski wózek i nawet jeśli będzie chłopcem to będzie w nim jeździł ;) i od tej pory mały na każdym usg ustawia się tak że widać siusiaka ;)

Do góry