reklama
elleni
Fanka BB :)
Furciaczek u mnie np. jak jest wysoki jest cukier to w ogóle nie czuję, czuję się normalnie a wręcz bardzo dobrze. Natomiast już spadek cukru mocno się czuje bo serce zaczyna walić i ręce się trzęsą ale tak jak diabetolog mi powiedziała-niskie wartości nie są groźne, a wysokie. Nie wiem jak inne dziewczyny z cukrzycą czują i czy w ogóle czują jak mają wysokie wartości, ja nie.
W
wesolutka85
Gość
shiran, kciuki za szybkie wyjscie do domku. wazne ze cora ma sie dobrze, a Ciebie wybadaja na wszystkie strony i bedziesz spokojniejsza!
Myśmy wczoraj wizytę mieli
Mały ładnie rośnie miarowo jak powinien ale dokładnie nie pamiętam
serduszko sprawdzone i jest z nim również wszystko wporządku żadnego zwapnienia i innych rzeczy..
Zrobiłam też glukozę i moj wynik po 120min to 91 więc doktorek pozytywnie zaskoczony waga stoi w miejscu znowu..
i mały ułożony w poprzek mam z nim rozmawiać żeby zmienił pozycję i chyba dziś w nocy to zrobił już bo jakos inaczej ruchy czuć
no i to tyle zdięcia nie mamy bo jedyne co szło sfotografować to kolano hehe a to mi nie potrzebne
A no i anemia rządzi mam jeść dużo mięsa i podwójne witaminy.. i zobaczymy czy cos się podniesie...
Mały ładnie rośnie miarowo jak powinien ale dokładnie nie pamiętam
serduszko sprawdzone i jest z nim również wszystko wporządku żadnego zwapnienia i innych rzeczy..
Zrobiłam też glukozę i moj wynik po 120min to 91 więc doktorek pozytywnie zaskoczony waga stoi w miejscu znowu..
i mały ułożony w poprzek mam z nim rozmawiać żeby zmienił pozycję i chyba dziś w nocy to zrobił już bo jakos inaczej ruchy czuć
no i to tyle zdięcia nie mamy bo jedyne co szło sfotografować to kolano hehe a to mi nie potrzebne
A no i anemia rządzi mam jeść dużo mięsa i podwójne witaminy.. i zobaczymy czy cos się podniesie...
BubblesGirl
Szczęśliwa mama :))
Ania// najważniejsze, że z małym wszystko ok No jak mogłaś nie wziąć zdjęcia kolanka? później byś poskładała z innymi fotkami i może, by się udało całego dzidziusia ułożyć hehe
A jaką miałaś glukozę na czczo?
A jaką miałaś glukozę na czczo?
Ostatnia edycja:
W
wesolutka85
Gość
ania gratuluje udanej wizyty
ta anemia przewaznie wystepuje w 3 trymestrze. Ale nie przejmuj sie to na prawde normalne
A ulozeniem sie nie przejmuj - maluch ma jeszcze czas zeby sie ulozyc. Mnie lekarz przy kazdej wizycie ze na tym etapie to jeszcze nie istotne
ta anemia przewaznie wystepuje w 3 trymestrze. Ale nie przejmuj sie to na prawde normalne
A ulozeniem sie nie przejmuj - maluch ma jeszcze czas zeby sie ulozyc. Mnie lekarz przy kazdej wizycie ze na tym etapie to jeszcze nie istotne
reklama
Ania gratulacje! Rozmowy działają- jak mój mały nie chciał się ujawnić to powiedziałam my że jeśli nie pokaże co ma między nogami to kupię mu damski wózek i nawet jeśli będzie chłopcem to będzie w nim jeździł i od tej pory mały na każdym usg ustawia się tak że widać siusiaka