reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

Kusiak może nawet nie zdążysz załapać się na ten masaż bo z tego co mi wiadomo to dziewczynki nie lubią się "spóźniać" i w większości są punktualne. Tak przynajmniej zawsze twierdził mój gin ;)

reklama
A_nka to chyba zalezy od dzieciatka, kolezanka urodzila coreczke 2 tygodnie po terminie, a kuzynka meza 4 dni po terminie przez CC:)

Bubbles no ja sama też jestem przykładem że córczka może się spóźnić ;) bo żeby nie wywoływanie przez te cholerną cholestazę to bym, nigdy nie urodziła :D

Marciątko bo pierwszą CC miałam, a że rodzę prywatnie to nie mam możliwości po cc rodzić sn nawet jakbym chciała

BublesGirls, ania//, a_nka ojj rośnie, rośnie moja Adunia ;)

Elleni, dobrze, że wszystko ok z małą. Mój Franek chyba też już kilogram przeskoczył patrząc na rozmiar mojego brzucha :-D a wali w każdą stronę, że czasem mam wrażenie, że tańczy i pozycje zmienia, bo nie mogę wyłapać gdzzie jest ;-)

Hania moi chlopcy 2 tyg po terminie i przez wywolywanie wiec jakos nie licze na nic innego :( bardzo bym chciala naturalnie i mam nadzieje ze sie uda ale jakos nie widze tego, moj organizm chyba nie umie inaczej niestety :(

no ja właśnie słyszałam że dziewczynki często po terminie , moja kuzynka niedawno rodzila i 2 tyg po,
a ja miłosza przed 2 tygodnie

elleni moja tyle ważyła w 26tyg :)

reklama
ja po wizycie, nadal dziewczynka :-) , waga ok kilograma, nie mam dokładnych pomiarów bo zapomniałam wydruku. Generalnie wszystko ok, panna rosnie jak na drożdżach :-)

Do góry