reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

Kusiak może nawet nie zdążysz załapać się na ten masaż bo z tego co mi wiadomo to dziewczynki nie lubią się "spóźniać" i w większości są punktualne. Tak przynajmniej zawsze twierdził mój gin ;)

reklama
A_nka to chyba zalezy od dzieciatka, kolezanka urodzila coreczke 2 tygodnie po terminie, a kuzynka meza 4 dni po terminie przez CC:)

Bubbles no ja sama też jestem przykładem że córczka może się spóźnić ;) bo żeby nie wywoływanie przez te cholerną cholestazę to bym, nigdy nie urodziła :D

Marciątko bo pierwszą CC miałam, a że rodzę prywatnie to nie mam możliwości po cc rodzić sn nawet jakbym chciała

BublesGirls, ania//, a_nka ojj rośnie, rośnie moja Adunia ;)

Elleni, dobrze, że wszystko ok z małą. Mój Franek chyba też już kilogram przeskoczył patrząc na rozmiar mojego brzucha :-D a wali w każdą stronę, że czasem mam wrażenie, że tańczy i pozycje zmienia, bo nie mogę wyłapać gdzzie jest ;-)

Hania moi chlopcy 2 tyg po terminie i przez wywolywanie wiec jakos nie licze na nic innego :( bardzo bym chciala naturalnie i mam nadzieje ze sie uda ale jakos nie widze tego, moj organizm chyba nie umie inaczej niestety :(

no ja właśnie słyszałam że dziewczynki często po terminie , moja kuzynka niedawno rodzila i 2 tyg po,
a ja miłosza przed 2 tygodnie

elleni moja tyle ważyła w 26tyg :)

reklama
ja po wizycie, nadal dziewczynka :-) , waga ok kilograma, nie mam dokładnych pomiarów bo zapomniałam wydruku. Generalnie wszystko ok, panna rosnie jak na drożdżach :-)

Do góry