reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

Nexiss, widzę, że dopiero jak się płaci za wizytę, to otrzymasz szczegółowe informacje... i to u tego samego człowieka??!! brak słów, jak tylko kasa gra pierwsze skrzypce...
Cieszę się, że wszystko w porządku :-)

reklama
nexiss najważniejsze, że mała jest zdrowa :p
Ja też wczoraj rozpaczałam, że nie zobaczę mojej małej ale jak zaczęło się badanie to i tak tylko słuchałam co dr mówi :p na szczęście była bardzo fajna babeczka i wszystko mówiła "coś tam, coś tam prawidłowo". Całe badanie widział za to mój S i zachwycony :) do dzisiaj jeszcze przeżywa :) aaa i badanie też miałam na nfz więc to chyba zależy od lekarza xD

To dobrze, że chociaż wszystko ok. Co to za lekarz, że nic nie mierzy, nie sprawdza? To co tu piszecie, przekracza moje możliwości rozumowania...

Amalie dobrze ze z córa wszystko w porządku ;)

Btw przy kolejnej ciazy 3 razy sie zastanowię czy iść na prenatalne, trochę mam wrażenie ze to nabijanie kieszeni lekarzom, bo generalnie robi sie jak sa wskazania ... My akurat po tych prenatalnych za każdym razem wychodziliśmy nastraszeni - pewnie inaczej bym mówiła gdyby było wszystko dobrze ;)

Joani jeszcze 5 lat temu nie kierowano każdej pacjentki na te badania, mnie niejednokrotnie pytano dlaczego mam robić badania prenatalne - jakie sa wskazania?
Wiec ja moge zrozumieć takiego lekarza, zreszta mój prowadzący ma tak do bani sprzęt ( jak dla mnie) ale on sam mowi ze on na tym starym monitorze lepiej widzi niz na nowszym - przeznaczonym dla rodzicow - wiec jak cos ma byc nie tak to widać na zwykłym badaniu usg.

reklama
Amaliee najważniejsze że wiesz iż wszystko dobrze, maluszek zdrowo rośnie :)
Emka a ty chyba spać nie możesz o takich porach tu piszesz :D

Do góry