reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
elleni to jest dopiero fotka :-) gratuluje udanej wizyty! dyzy już ten Twój przeczuwany synuś :-)
Ciekawa jestem na ile nasze przeczucia się sprawdzą? może by w liście mam i maluszków dopisać taką przeczuwana przez nas płeć, a potem dopisać co wyszło z usg? co myślicie o tym pomyśle?

Dziewczyny jestem załamana,
Z poczatkiem stycznia, kiedy jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciązy przyjmowałam antybiotyk (miałam silna infekcję dróg oddechowych)...Naczytałam się w necie i boję się strasznie, że mogłam zaszkodzić maleństwu.
Poinformowałam gina o całej sytuacji, powiedział że narazie mam się nie martwić, że nie takie rzeczy biorą kobiety nieświadome swojego stanu. PowiemWam, że nie potrafię spać w nocy, cały czas o tym myślę i zastanawiam się co będzię dalej.
Może macie jakieś doświadczenie i mnie uspokoicie...:-(

DOODA ja jak nie wiedziałam że jest w ciąży to na sylwka piłam wódkę i kilka dni po jeszcze była grubsza parapetowka i tak zliczyć to 0,5 l wypite na lebka, gdyby wiadomo było ze np właśnie teraz doszło do zapłodnienia to by się wystrzegalo tego co by zaszkodziło, nie ma co się teraz zamartwiac
Teraz trzeba dbać o siebie :-)

o mamo, czytam, ze niektore juz 2 usg mialy, :szok: wow, ja sie pewnie pierwszego szybciej niz w 8 tc nie doczekam, wiec musze sie uzbroic w cierpliwosc :) ale podczytuje tu i trzymam kciuki za wasze wizyty.

Ja dopiero w poniedzialek skontaktuje sie z polozna i poinformuje o naszym szczesciu :rofl2:

Po poronieniu wolalam pojsc wczesniej di gina by pozniej nie zalowac :)
Z tego co zauwazylam kobiety po przejsciach sa uwazniej traktowane :)

reklama
Do góry