reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
Felicity gratuluje dziewuszki :) u mnie tez dziewczynka, widzę, że coś wysyp babeczek na forum :p
Jeśli chodzi o łożysko to jedziemy na tym samym wózku ;/ ja już jedno krwawienie zaliczyłam niestety.
Mi ginekolog powiedział, że najprawdopodobniej się podniesie tylko trzeba uważać z M przy bzykaniu żeby nie za ostro bo, może być krwawienie...
A boli Cię podbrzusze po obu stronach? Bo ja tak mam, jak się przekręcam, jak wchodzę po schodach albo nagle wstaję z krzesła.. zastanawiam się czy jeszcze któraś z Was narzeka na takie boleści. (dwóch lekarzy powiedziało, że nie wiedzą skąd to u mnie, bo wszystko z dzidzią niby okej jest i z macicą).

Alicja mnie bolą pachwiny właśnie jak się przekręcam do tyłu lub jak wstaje. A te bóle to pewnie się tam jeszcze wszystko rozciąga więc o normalne.

Ja czuję ból tak jakby nad pachwinami, ale nadal dość nisko. Dolegliwości praktycznie już od 12 tyg ciąży do nadal. Przerąbane, nie mogę nawet przyśpieszyć kroku za 5 letnią córką na spacerze ;/

Felicity gratulacje córeczki:happy2:

Zdaję relację z dzisiejszej wizyty:-) Maluch zdrowo się rozwija, serduszko pięknie bije 145/min., czaszka dobrze wykształcona, więc bardzo się cieszę:-) Usg wskazuje ok. 520 g, a wymiary dziecka odpowiadają tygodniowi ciąży.
No i znowu mój Wstydniś/Wstydnisia złączył nogi i siedział na pięcie;-) Coś te medytacje się Mu spodobały;-) pozycji nie zmienił tak jak poprzednim razem. Pani doktor powiedziała, że według niej na 80% dziewczynka, ale trzeba to będzie potwierdzić na kolejnym badaniu, bo pewna nie jest. Żadnego siusiaka nie znalazłyśmy, ale jeszcze pewności nie miała. Więc nadal niespodzianka:tak: A w drodze na badania wierciło się to bardzo, a potem tryb joga;-)

reklama
bigbi to na pewno dziewczynka :-):-)

Córcie tak mają :D

Nie to co panowie, u nich świecenie jajkami co wizyta w większości gwarantowane :rofl2:

Do góry