reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

reklama
Felicity gratuluje dziewuszki :) u mnie tez dziewczynka, widzę, że coś wysyp babeczek na forum :p
Jeśli chodzi o łożysko to jedziemy na tym samym wózku ;/ ja już jedno krwawienie zaliczyłam niestety.
Mi ginekolog powiedział, że najprawdopodobniej się podniesie tylko trzeba uważać z M przy bzykaniu żeby nie za ostro bo, może być krwawienie...
A boli Cię podbrzusze po obu stronach? Bo ja tak mam, jak się przekręcam, jak wchodzę po schodach albo nagle wstaję z krzesła.. zastanawiam się czy jeszcze któraś z Was narzeka na takie boleści. (dwóch lekarzy powiedziało, że nie wiedzą skąd to u mnie, bo wszystko z dzidzią niby okej jest i z macicą).

Alicja mnie bolą pachwiny właśnie jak się przekręcam do tyłu lub jak wstaje. A te bóle to pewnie się tam jeszcze wszystko rozciąga więc o normalne.

Ja czuję ból tak jakby nad pachwinami, ale nadal dość nisko. Dolegliwości praktycznie już od 12 tyg ciąży do nadal. Przerąbane, nie mogę nawet przyśpieszyć kroku za 5 letnią córką na spacerze ;/

Felicity gratulacje córeczki:happy2:

Zdaję relację z dzisiejszej wizyty:-) Maluch zdrowo się rozwija, serduszko pięknie bije 145/min., czaszka dobrze wykształcona, więc bardzo się cieszę:-) Usg wskazuje ok. 520 g, a wymiary dziecka odpowiadają tygodniowi ciąży.
No i znowu mój Wstydniś/Wstydnisia złączył nogi i siedział na pięcie;-) Coś te medytacje się Mu spodobały;-) pozycji nie zmienił tak jak poprzednim razem. Pani doktor powiedziała, że według niej na 80% dziewczynka, ale trzeba to będzie potwierdzić na kolejnym badaniu, bo pewna nie jest. Żadnego siusiaka nie znalazłyśmy, ale jeszcze pewności nie miała. Więc nadal niespodzianka:tak: A w drodze na badania wierciło się to bardzo, a potem tryb joga;-)

reklama
bigbi to na pewno dziewczynka :-):-)

Córcie tak mają :D

Nie to co panowie, u nich świecenie jajkami co wizyta w większości gwarantowane :rofl2:

Do góry