reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

BIGBI gratulacje "uduchowionego" maluszka :-) Kurczę, to moje dziecię, też pewnie już pól kilo ma jak nic.. jak one szybko rosną :-) Super, że wszystko ok. Mój chyba czuje, że o nim mowa i czkawka się włączyła...

reklama
Bigbi dobre wieści ze maluszek zdrowo rośnie i ja też czuje ze to będzie dziewczynka, wiec wstępnie gratuluję :-)

Joani Twoje na pewno już 0,5 kg ma:tak: O kilka dni mnie wyprzedzasz

a_nka aż się głośno roześmiałam z jajek:-D

Aż mi się buzia śmieje, gdy Was dziewczyny czytam:-) Dziękuję wszystkim za gratulacje! Fajnie, jeśli przewidywania się sprawdzą:-) I jeszcze zapomniałam napisać, że jak gin obróciła mi monitor to pokazała rączkę Malucha, która była ściśnięta oprócz jednego palca, i mówi do mnie: dziecko pokazuje, że jest wszystko ok :-) Świetnie to wyglądało.
No ale w zakupach dla Malucha nadal neutralne barwy muszą królować;-) A może któraś z Was zna kogoś, komu chłopak się bardzo późno ujawnił?

Bigbi ja tez znam. Mowili jej ze chyba dziewczyna a pozniej w 7 miesiacu wyszlo ze chlopak i urodzil sie chlopak.

Choco no to mamy 2 niespodzianki wrześniowe ;)

Kusiak czyli lepiej sie nie nastawiam na szał sukienek;)

Najważniejsze że Maluszek zdrowy :)

reklama
Gratuluję zdrowych dzieciaczkow :*
Bigbi mnie się też wydaje że dziewczynka moja nati robiła dokładinie to samo :) tak jakby klęczała i rączki trzymała za głową tak jak tatuś przy odpoczynku hehe :)

Do góry