reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, wyniki badań i zdjęcia USG :) - chwalimy się :)

BIGBI gratulacje "uduchowionego" maluszka :-) Kurczę, to moje dziecię, też pewnie już pól kilo ma jak nic.. jak one szybko rosną :-) Super, że wszystko ok. Mój chyba czuje, że o nim mowa i czkawka się włączyła...

reklama
Bigbi dobre wieści ze maluszek zdrowo rośnie i ja też czuje ze to będzie dziewczynka, wiec wstępnie gratuluję :-)

Joani Twoje na pewno już 0,5 kg ma:tak: O kilka dni mnie wyprzedzasz

a_nka aż się głośno roześmiałam z jajek:-D

Aż mi się buzia śmieje, gdy Was dziewczyny czytam:-) Dziękuję wszystkim za gratulacje! Fajnie, jeśli przewidywania się sprawdzą:-) I jeszcze zapomniałam napisać, że jak gin obróciła mi monitor to pokazała rączkę Malucha, która była ściśnięta oprócz jednego palca, i mówi do mnie: dziecko pokazuje, że jest wszystko ok :-) Świetnie to wyglądało.
No ale w zakupach dla Malucha nadal neutralne barwy muszą królować;-) A może któraś z Was zna kogoś, komu chłopak się bardzo późno ujawnił?

Bigbi ja tez znam. Mowili jej ze chyba dziewczyna a pozniej w 7 miesiacu wyszlo ze chlopak i urodzil sie chlopak.

Choco no to mamy 2 niespodzianki wrześniowe ;)

Kusiak czyli lepiej sie nie nastawiam na szał sukienek;)

Najważniejsze że Maluszek zdrowy :)

reklama
Gratuluję zdrowych dzieciaczkow :*
Bigbi mnie się też wydaje że dziewczynka moja nati robiła dokładinie to samo :) tak jakby klęczała i rączki trzymała za głową tak jak tatuś przy odpoczynku hehe :)

Do góry