reklama
maddlena
Fanka BB :)
Bigbi gratuluje. Ja tez obstawiam dziewczynke. Juz kiedys pisalam, ze panny sie wstydza i dlugo nie pokazuja, co maja miedzy nozkami;-)
N
nexiss
Gość
Bigbi dobre wieści ze maluszek zdrowo rośnie i ja też czuje ze to będzie dziewczynka, wiec wstępnie gratuluję :-)
DOODA
wrześniowa mama :)
Bigbi gratuluję dziewczynki :-)
Bigbi
Joani Twoje na pewno już 0,5 kg ma O kilka dni mnie wyprzedzasz
a_nka aż się głośno roześmiałam z jajek
Aż mi się buzia śmieje, gdy Was dziewczyny czytam:-) Dziękuję wszystkim za gratulacje! Fajnie, jeśli przewidywania się sprawdzą:-) I jeszcze zapomniałam napisać, że jak gin obróciła mi monitor to pokazała rączkę Malucha, która była ściśnięta oprócz jednego palca, i mówi do mnie: dziecko pokazuje, że jest wszystko ok :-) Świetnie to wyglądało.
No ale w zakupach dla Malucha nadal neutralne barwy muszą królować;-) A może któraś z Was zna kogoś, komu chłopak się bardzo późno ujawnił?
a_nka aż się głośno roześmiałam z jajek
Aż mi się buzia śmieje, gdy Was dziewczyny czytam:-) Dziękuję wszystkim za gratulacje! Fajnie, jeśli przewidywania się sprawdzą:-) I jeszcze zapomniałam napisać, że jak gin obróciła mi monitor to pokazała rączkę Malucha, która była ściśnięta oprócz jednego palca, i mówi do mnie: dziecko pokazuje, że jest wszystko ok :-) Świetnie to wyglądało.
No ale w zakupach dla Malucha nadal neutralne barwy muszą królować;-) A może któraś z Was zna kogoś, komu chłopak się bardzo późno ujawnił?
chocolatequa
Kolezanka mi dzis mowila ze dopiero w osmym miesiacu gin zobaczyl jajeczka do tej pory nie bylo ich widac i sugerowal kupowanie sukienek
EM Ka
Bigbi gratuluje serdecznie zdrowego maluszka!! )) lub maluszki bo to pewnie porządna dziewczynka ze sie tak chowa
reklama