reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
nadia kurcze tego leżenia to nie cierpi chyba żadna z nas :confused: ale warto i już blisko do mety ;-) Dasz rade!

monia mój robi wszystko tylko oczywiście te 3 usg = dodatkowa wizyta koszt 120,- Jutro mnie pewnie przebada, szybkie usg żeby sprawdzić czy ok i na poniedziałek zapisze na ostatnie to dokładne usg, bo normalnie na wizytę przyjmuje we wtorki i w czwartki.

nadia odpoczywaj kochana dużo :-)

ja za wizyte płacę 200zlł(usg mam co 4 tyg), zazwyczaj rozmowa, badanie i mnóstwo śmiechu :-)
a za genetyczne(12,20,30tc) płaciłam 300zł bo to w innym miejscu i na lepszym sprzęcie

ja już po wizycie :) nasz Ernio rośnie pięknie, wszystko w najlepszym porządku ;) waga 1801 +-300 g :) no i cięcie lekarz proponuje 17.09, zobaczymy jeszcze co na to powie mój prowadzący ciąże ;)

mama super wieści!!! gratulacje :-)
monia też 120 zł za wizytę czyli badanie i usg.
Galaxia moja znajoma za wizyte nawet 300 zł płaciła ale wiedziała, że jest w dobrych rękach i za nic lekarza by nie zmieniła.

reklama
jak was tak czytam to duzo placicie za lekarza:baffled:
ja za 3d i 4 d placilam po 120zl...jakbym chodzila prywatnie to tak 70-100zl bierze...
mama jednak ernest?dobrze ze wszystko ok....:-)

Do góry