reklama
guziczeek26
Fanka BB :)
jankesowa no rzeczywiście waga imponująca ale nie ma co być pewnym na 100% tak mi się wydaje ;-)
monia 3mam kciuki za Twoją jutrzejszą wizytę i mama za Twoją dzisiejszą &&&&
monia to chodzisz do innej Pani doktor na usg i do swojego lekarza na wizyte tak?
monia 3mam kciuki za Twoją jutrzejszą wizytę i mama za Twoją dzisiejszą &&&&
monia to chodzisz do innej Pani doktor na usg i do swojego lekarza na wizyte tak?
guziczek ja jestem pewna ostatnio pomylil sie tylko o 200g i to wlasnie juz z poczatku byl ciut wiekszy a zas wystartowal na max... wiec skoro teraz juz 6 tyg temu bylo 1200 i nie chce wyjsc inaczej jak 2800 to nie mam zludzen... a to widac po brzuchu juz z Gracjanem mialam ooooggggrrrroooomny i teraz tez mam jak Panie do porodu
Jankesowa
Maleństwo rośnie Ci jak na drożdżach :-) U mnie mąż ma 1,90 ja też coś z 1,74 ciekawa jestem jaka duża Jaśminka będzie Bo też nastawiam się na SN a jeszcze okaże się, że też będzie cesarka
magdzia
Dobrze, że wszystko w porządku A czas leci fakt ale mi się wydaje, że im bliżej tym mniej mnie to przeraża a bardziej cieszy, że malutką zobaczę
Trzymam kciuki za kolejne wizyty :-)
Maleństwo rośnie Ci jak na drożdżach :-) U mnie mąż ma 1,90 ja też coś z 1,74 ciekawa jestem jaka duża Jaśminka będzie Bo też nastawiam się na SN a jeszcze okaże się, że też będzie cesarka
magdzia
Dobrze, że wszystko w porządku A czas leci fakt ale mi się wydaje, że im bliżej tym mniej mnie to przeraża a bardziej cieszy, że malutką zobaczę
Trzymam kciuki za kolejne wizyty :-)
Witam się i ja po wizycie. Niestety niezbyt udana tzn nie mam dobrych wieści. Tydzien temu pisałam o twardniejącym brzuchu i kłuciu w pochwie. Okazało się ,ze to są skurcze .... Mimo iz z moją szyjką wszystko ok, tzn jest zamknięta dość mocno to mam nakaz odpoczywania, zero wysiłku fizycznego i dużo leżenia. Dziecko podobno bardzo napiera główką ku dołowi i wywoluje skurcze , muszę się oszczędzać żeby nie urodzić za wcześnie. Od razu zapytałam czy jest aż tak źle - lekarz odpowiedział że gdyby było to by mnie na patologie skierował ale muszę odpoczywać przez jakiś czas.
Dostałam do zażywania magne B6 i buscopan i następna wizyta za 2 tygodnie. Niestety i tym razem nie zrobił mi usg no ale cóż może za 2 tygodnie zrobi-zresztą wtedy to już chyba będzie musiał
No i jednym słowem moja Oliwka pokrzyżowała mi plany bo jutro przychodzi malarz pomalować pokój a ja chciałam zacząć potem urządzać pokój a tu muszę się wstrzymać o tydzień z wszystkim... ;// ehhh zawsze coś....
Dostałam do zażywania magne B6 i buscopan i następna wizyta za 2 tygodnie. Niestety i tym razem nie zrobił mi usg no ale cóż może za 2 tygodnie zrobi-zresztą wtedy to już chyba będzie musiał
No i jednym słowem moja Oliwka pokrzyżowała mi plany bo jutro przychodzi malarz pomalować pokój a ja chciałam zacząć potem urządzać pokój a tu muszę się wstrzymać o tydzień z wszystkim... ;// ehhh zawsze coś....
reklama
nadia nic się nie martw...wiem, łatwo się mówi. ale naprawdę, weź sobie do serca odpoczynek i będzie dobrze. magnezem się wyciszysz trochę.
guziczek mój gin robi badania na samolocie, robi też zwykłe usg żeby spojrzeć, podglądnąć dzidziusia (koszt to zawsze 100zł, bez względu czy podglądamy małą czy nie). natomiast te 3 pomiarowe usg (12,21,31tc) to drzwi obok robi inna pani dr. (koszt 100zł), podobno do nich trzeba mieć jakieś tam uprawnienia. nie wiem, nie nadążam. Twój Ci robi wszystko?
guziczek mój gin robi badania na samolocie, robi też zwykłe usg żeby spojrzeć, podglądnąć dzidziusia (koszt to zawsze 100zł, bez względu czy podglądamy małą czy nie). natomiast te 3 pomiarowe usg (12,21,31tc) to drzwi obok robi inna pani dr. (koszt 100zł), podobno do nich trzeba mieć jakieś tam uprawnienia. nie wiem, nie nadążam. Twój Ci robi wszystko?