reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

Iryska gratuluje wizytacji :-D (masz foteczke tej ślicznej buzinki? )

kobietki czy wasi ginkowie wspominali cos o pobraniach wymazu z pochwy w którym tc maja zamiar to wykonac ?

reklama
galaxia - a to dziwne - bo to poważna sprawa ten GBS. Na szkole rodzenia co zajęcia powtarzają nam to babki i mało tego - jednym z obligów kiedy kobieta, która zaczyna mieć skurcze ma jechać do szpitala jest właśnie wynik pozytywny na GBS. W przypadku ujemnego - każą jeszcze iść spać, wykąpać się albo pospacerować :dry: Swoją drogą nie wiem ile trzeba mieć w sobie opanowania żeby tak postąpić :) hehe

no jak ostatnio z Wami rozmawiałam i mówiłam, że lekarz tego nie zleca to troszkę w szoku byłam. Jeden z najlepszych w Wawrszawie z chyba prawie 30letnim doświadczeniem. Nie wiem dlaczego. Ale poprosze go o to badanie :-)

monia-haha nie że nie ma w ogóle otarć.Są są tylko mniej niż normalnie.Tu bardziej chodzi o zachwyt nad ciałem tego brakuje takiego cielesnego flirtu.
love-mój gin umówił mnie na wizytę w 35 tc i wtedy zrobi ten wymaz.

reklama
Do góry