reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

My już po wizycie:-)Wszystko w idealnym porządku.Brzuchalińska waży 1200g lekarz powiedział że jest zdrowa i podobna do tatusia.Kilka razy pięknie nam pokazał buźkę w ujęciu 3d.Mała już nie jest ułożona poprzecznie ale głową do góry-pytałam do kiedy ma czas na obrócenie gin powiedział że spokojnie ma mnóstwo czasu i miejsca.Wypytywałam o to czy nie tyje za mało itd.Powiedział że prowadzę się wzorowo i wystarczy że się na mnie spojrzy:-)to wie że cukry dobre zero infekcji powiedział że mogłabym posłużyć młodemu lekarzowi do badania bo nawet wejście do pochwy mam w idealnym kolorze haha:-pTo się nasłuchałam komplementów.

reklama
EEEEeee to nie wiem czy mam lekarza wrozbite ale z Gracusiem mowil od 20tc ze bedzie duze dziecko...:szok: ze liczy jakies 4 kg spokojnie... koncowo w 40tc powiedzial mi 4400 a w szpitalu wyliczyli 4600 mial 4260 i 62 cm za to sn nie chcieli sie podjac. No ale skoro dziec jak u LOVE ma juz wage wieksza niz w podanych normach to na male dziecko chyba nie ma co liczyc.:sorry2: Ja dowiem sie jutro mialam cc wiec jesli teraz mi wyskoczy ok 4 kg to nikt sie sn nie podejmie za duze ryzyko z peknieciem macicy...:szok: a moj gin narazie milczy na temat porodu wiec zobaczymy czy w koncu mi cos przemowi tzn musi bo mu juz nie popuszcze

zalezy od szpitala u nas byly rzypadki smierci noworodkow niestety i bali sie ryzyka... zadna polozna nie chciala podjac sie sn ja mialam juz oplacony nawet a i tak cc a teraz wiem tylko ze jak przyczyna cc byla duza masa i teraz tez im wyjdzie duze dziecko to nie ma szans zadnych na sn wlasnie:dry:

iryska super wieści!!! cudowne maleństwo :-) trzeba było powiedzieć, że wejście nie ma otarć, bo mężu ma schizy, więc nie ma się co dziwić że idealny kolor :-p:sorry2:

reklama
Do góry