reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza, USG

Iryska gratuluje wizytacji :-D (masz foteczke tej ślicznej buzinki? )

kobietki czy wasi ginkowie wspominali cos o pobraniach wymazu z pochwy w którym tc maja zamiar to wykonac ?

reklama
galaxia - a to dziwne - bo to poważna sprawa ten GBS. Na szkole rodzenia co zajęcia powtarzają nam to babki i mało tego - jednym z obligów kiedy kobieta, która zaczyna mieć skurcze ma jechać do szpitala jest właśnie wynik pozytywny na GBS. W przypadku ujemnego - każą jeszcze iść spać, wykąpać się albo pospacerować :dry: Swoją drogą nie wiem ile trzeba mieć w sobie opanowania żeby tak postąpić :) hehe

no jak ostatnio z Wami rozmawiałam i mówiłam, że lekarz tego nie zleca to troszkę w szoku byłam. Jeden z najlepszych w Wawrszawie z chyba prawie 30letnim doświadczeniem. Nie wiem dlaczego. Ale poprosze go o to badanie :-)

monia-haha nie że nie ma w ogóle otarć.Są są tylko mniej niż normalnie.Tu bardziej chodzi o zachwyt nad ciałem tego brakuje takiego cielesnego flirtu.
love-mój gin umówił mnie na wizytę w 35 tc i wtedy zrobi ten wymaz.

reklama
Do góry