reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
Maminki gratuluje udanych wizyt !!! Ciesze sie ze wszystko ok :)

Gosheek wspolczuje dlugiej szyjki ale mam nadzieje ze sie podda i zacznie sie skracac jak trzeba!!!

Ja bylam w piatek u Ginka mojego i tak waga duzo sie nie zmienila od wtorkowej wizyty na NFZ.
Waga 2380gr i szacunkowa na koniec 4200gr:szok::-( Strasznie duzo...
+-200gr.
Wszystko z babelkiem wpozadku ,pomijajac fakt ze sobie zrobil fik i postanowil sobie usiąść po 6 tyg pozycji główką w dół ...
Doktorek powiedział że dzidziuś ma mało miejsca i jest duży ,więc nie wiadomo czy się obróci jak trzeba .
Zawsze jest szansa oczywiście ...
Strasznie zaczełam bać się porodu ,ze względu na moje wspomnienia z pierwszym i ustaleniem tej szacunkowej wagi:-(.

Powoli mam cichą nadzieje że bede miała cesarke ...

Następne wizyty 23.07 na Nfz
13.08 Ginek prywatny.

dziewczyny dawno mnie nie było, nie jestem w stanie wszystkiego tu przeczytać, mam nadzieję że wszystko u Was i u Waszych pociech ok :) gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za te przyszłe ;)

ja na USG wybieram się we środę, pooglądam synka i dowiem się ile waży... ostatnio widziałam go na początku czerwca więc pewnie podrósł ;]

Love ja urodziłam synka 4200 :) był na prawdę duży :-D a jak lekarz szacuje taką końcową wagę ?? no jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić hmmm

mama i jak sobie poradziłaś ??? ;-)
Nie mam pojęcia ma jakis program który z aparatu usg przekazuje dane do komputera i wylicza szacunkową wage na 40tc .
Sama byłam w szoku jak mi palną tą wagą...

Mama jak dobrze pamiętam to Ty chodzisz do Arciszewskich do ginekologa tak? Jeśli tak to jest duże prawdopodobieństwo że się miniemy gdzieś na ulicy bo ja w środę idę do nich do diabetologa się spowiadać po drugiej stronie ulicy ;-). Trzymam kciuki żeby wszystko było ok z dzidzią ;-)

love-ale rośnie ta Twoja dzidźka:-)4200 abstrakcja haha.Co do zmiany pozycji może jeszcze fiknie głową w dół

Ja mam wizytę dzisiaj na 18.30 już nie mogę się doczekać:-)Ciekawe ile waży brzuchalińska i czy ze mną ok tzn czy mój domek nie jest za mały

love dałam radę bo miałam cc :]
nilcia ja ciąże prowadzę w medycynie, ale teraz idę do Arciszewskich bo wygrałam wizytę w tym ich konkursie na foto brzuszka :]

reklama
Do góry