reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

Masala weź sie w garść i nie doluj sie bo to Ci nie pomaga!!!! spokojnie do wtorku juz nie duzo zostalo i nie czytaj tych glupot bo zwariujesz, nie mozesz sie nakręcać... odlącz net i nie czytaj, bedzie dobrze zobaczysz :-D

reklama
Bydgosia, tak mi przykro, nie wiem co napisac...
Carloska, my ciagle jestesmy z Toba i trzymamy kciuki!
Masala, przesztan czytac bo te stresy Ci w niczym nie pomoga! Bedzie dobrze i tyle!!

Bydgosia Strasznie mi przykro... Dla Aniołka
[*]

Carloska równiez trzymam kciuki za Was:tak:

masala zaraz do Ciebie przyjade i dostaniesz przez kolano:angry:
NIE CZYTAJ I NIE WKRĘCAJ SOBIE CZARNYCH SCENARIUSZY!!!
BĘDZIE DOBRZE -MUSI!

Bydgosia, bardzo Ci współczuję. To jest takie niesprawiedliwe, że najczarniejsze wizje każdej z nas muszą się w niektórych przypadkach urzeczywistniać. Moze to po prostu nie był jeszcze właściwy czas dla Twojej Kruszynki. Zyczę Ci wszystkiego najlepszego, spokoju i powodzenia w przyszłych staraniach.

Masala, wiem, że to nie łatwe, ale postaraj się nie szukać w necie informacji, bo zwariujesz. Trzymam kciuki i wierzę, ze to tylko kwestia czasu, a będzie dobrze.

Filil, za Ciebie też mocno trzymam kciuki. Mi tez ginek mówił, że wynik niepokojący jest powyżej 3.

Carloska, Tobą to chyba doktor House powinien się zająć:-) trzymam kciuki, póki nie jest źle, to znaczy, że może być dobrze.

A ja byłam wczoraj na genetycznym i na całe szczęście moje lęki okazały się bezzasadne. Crl 6 cm, drugi bobas trochę mniejszy, wszystkie parametry prawidłowe. Jeden się trochę ruszał, a drugi, ten od strony grzbietowej spał spokojnie. Ginek trochę się namęczył, żeby go zbadać, bo pierwszy braciszek lub siostrzyczka skutecznie go zakrywał/a :-) dostałam dużo zdjęć, ale szczerze to nie za wiele na nich widać, tak się jakoś układały dzieciaki, może na płycie więcej zobaczę, to zrobię print i zamieszczę.

Życzę wszystkim dalszych udanych wizyt.

Ważka gratulacje, to czekamy na zdjęcia :) powiem szczerze, że nikt ze znajmoych nie ma bliźniaków i na żywo nigdy nie widziałam zdjecia usg dwóch dzieciątek.

Ja już po badaniu, bałam sie tak że nie mogłam spodni ściągnąć bo tak mi sie rece trzęsły.
Najważniejsze że serce bije i dał nawet posłuchać, ale nic kompletnie nie zmierzył, ani wielkości dzidziusia ani bicia serca eh no trudno. Najważniejsze usłyszałam a za 1,5 tygodnia mam juz badania genetyczne.

ameba - ja jak byłam w ciąży z bliźniakami to dostalam fajne zdjęcie gdzie widac dobrze dwoje na raz w jednym pęcherzyku. Jesli chcesz mogę Ci wrzucic.

reklama
Do góry