reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, USG

Masala weź sie w garść i nie doluj sie bo to Ci nie pomaga!!!! spokojnie do wtorku juz nie duzo zostalo i nie czytaj tych glupot bo zwariujesz, nie mozesz sie nakręcać... odlącz net i nie czytaj, bedzie dobrze zobaczysz :-D

reklama
Bydgosia, tak mi przykro, nie wiem co napisac...
Carloska, my ciagle jestesmy z Toba i trzymamy kciuki!
Masala, przesztan czytac bo te stresy Ci w niczym nie pomoga! Bedzie dobrze i tyle!!

Bydgosia Strasznie mi przykro... Dla Aniołka
[*]

Carloska równiez trzymam kciuki za Was:tak:

masala zaraz do Ciebie przyjade i dostaniesz przez kolano:angry:
NIE CZYTAJ I NIE WKRĘCAJ SOBIE CZARNYCH SCENARIUSZY!!!
BĘDZIE DOBRZE -MUSI!

Bydgosia, bardzo Ci współczuję. To jest takie niesprawiedliwe, że najczarniejsze wizje każdej z nas muszą się w niektórych przypadkach urzeczywistniać. Moze to po prostu nie był jeszcze właściwy czas dla Twojej Kruszynki. Zyczę Ci wszystkiego najlepszego, spokoju i powodzenia w przyszłych staraniach.

Masala, wiem, że to nie łatwe, ale postaraj się nie szukać w necie informacji, bo zwariujesz. Trzymam kciuki i wierzę, ze to tylko kwestia czasu, a będzie dobrze.

Filil, za Ciebie też mocno trzymam kciuki. Mi tez ginek mówił, że wynik niepokojący jest powyżej 3.

Carloska, Tobą to chyba doktor House powinien się zająć:-) trzymam kciuki, póki nie jest źle, to znaczy, że może być dobrze.

A ja byłam wczoraj na genetycznym i na całe szczęście moje lęki okazały się bezzasadne. Crl 6 cm, drugi bobas trochę mniejszy, wszystkie parametry prawidłowe. Jeden się trochę ruszał, a drugi, ten od strony grzbietowej spał spokojnie. Ginek trochę się namęczył, żeby go zbadać, bo pierwszy braciszek lub siostrzyczka skutecznie go zakrywał/a :-) dostałam dużo zdjęć, ale szczerze to nie za wiele na nich widać, tak się jakoś układały dzieciaki, może na płycie więcej zobaczę, to zrobię print i zamieszczę.

Życzę wszystkim dalszych udanych wizyt.

Ważka gratulacje, to czekamy na zdjęcia :) powiem szczerze, że nikt ze znajmoych nie ma bliźniaków i na żywo nigdy nie widziałam zdjecia usg dwóch dzieciątek.

Ja już po badaniu, bałam sie tak że nie mogłam spodni ściągnąć bo tak mi sie rece trzęsły.
Najważniejsze że serce bije i dał nawet posłuchać, ale nic kompletnie nie zmierzył, ani wielkości dzidziusia ani bicia serca eh no trudno. Najważniejsze usłyszałam a za 1,5 tygodnia mam juz badania genetyczne.

ameba - ja jak byłam w ciąży z bliźniakami to dostalam fajne zdjęcie gdzie widac dobrze dwoje na raz w jednym pęcherzyku. Jesli chcesz mogę Ci wrzucic.

reklama
Do góry