reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza, USG

camelka no to wszystko jasne! data ustalona...wow! fanie tak wiedzieć co do dnia i godziny :-)
judyś nic się nie martw! molestuj D, masuj brzuch i sutki! ;-) i Leoś wyjdzie...

reklama
camelka

Super, że wszystko w porządku :-) I z jednej strony fajnie znać termin porodu możesz się przygotować ;-)

Judyś

Spokojnie Leoś jeszcze ma troszkę czasu do terminu a nic nie jest przesądzone w każdej chwili może zmieni zdanie i wyjdzie na świat ;-)

laski to mnie pocieszylyscie :-Dja juz sama niewiem co myslec..chyba za duzo mi osob gadalo ze dziewczynki ponoc 2 tyg wczesniej sie rodza a ja sie glupia nastawilam i co klops..dlatego teraz bedzie co ma byc..wcale sie nie zdziwie jak wytrwam do 3go ale kurde chcialabym sierpniowe dzieciatko:-Dale jak sobie pomysle jak ja mialam roznie okres to roznie to moze byc...bo ja mialam raz 30 raz 32 raz 35 i tak roznie ztym...

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt!
Boże jak ten czas leci...jeszcze nie tak dawno podawałysmy wymiary naszych dzieciaczkow centymetrach a teraz wszystkie juz ponad 3 kg mają:-)

Camelka- fajnie znac date porodu! zazdroszcze Ci!
Marzenka - ja też obstawiam że nie dotrzymasz do tej wizyty, nie ma takiej możliwości;-)

marzenka to Ty odwrotnie jak ja. Ja nie chcę sierpniowego. Termin mam na 2 września i tak czekam nasłu****ąc sygnałów.

Marzenko, wrześniowe dziecko będzie miało fajniej - urodziny już w roku szkolnym :) Będzie miało kogo na kinderbale zapraszać :) Latem trudniej zorganizować takie zabawy bo dzieciaki na wakacjach ;)

Dziś miałam ostatnią morfologię i mocz! A USG ustalone na poniedziałek, zobaczymy jaka Hania jest duża... No chyba, że się zdarzy cud i Mała się zdecyduje na wcześniejszą ewakuację ;) OBY!!

No i widzę że wszystkie grzecznie zmierzacie do mety:) Marzenka to chyba już sprintem :tak:

Camelka moja wizyta ok:) Napisałam na FB i tu już zapomniałam, ale nadrabiam ;-)

Amelka waży 3450 g, główka bardzo nisko, szyjki niestety nie badał, a szkoda bo liczyłam na jakieś pozytywne wieści w tym temacie :-(. Z USG termin prawie taki sam jak z OM, ale gin stwierdził, że jak do 6 września nie urodzę to da mi skierowanie do szpitala i pod nóż. Na 6.09 mam ustaloną kolejną wizytę i też mam nadzieję że nie doczekam bo raz że kasa w kieszeni by była, dwa że nie chce mi się już morfologii robić, zwłaszcza, że wszystkie wyniki przez całą ciążę mam wzorcowe. Do tego czasu mam się meldować na KTG co 2 dni, ale z tej płatnej przyjemności też raczej nie będę korzystać bo dzisiaj byłam, poleżałam 30 min na płasko i jest wszystko ok, co ja z resztą czuję bo mała normalnie się rusza, więc po co mam chodzić? :sorry2: Jak już coś będzie nie tak to po prostu ruszę prosto na IP i tyle :-p.

reklama
Do góry