reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

Galaxia trzymam kciuki zeby było tak jak sobie życzysz :)
annaoj - kopnij w dupsko ta babe .. Po co Cie stresuje :cool:
Sanya oczywiście kciuki trzymam i daj znać jak poszło :)

Agnieszka coś słyszałam o tym żelu i ponoć w stanach jest bardzo popularny, niestety drogi i niema 100% pewności a z reszta ponć w szpitalach niechetnie to stosują jak się przyniesie :shocked2:

Ja wizytuje 13(prywatnie) i 20 (NFZ) Jak doniose :)
Ja znów prosze o 3 tyg jeszcze :p (Remont )

reklama
sanya oczywiście kciuki są! &&& daj koniecznie znać po wizycie.
co do wróżenia z rozmiaru brzucha - wpienia mnie to! żadna teoria. czasami brzuch duży, a dzidziuś mały, poprostu taki urok kobiety. nawet na usg milimetrowa pomyłka i w tych magicznych kalkulatorach wychodzi 500g różnicy. nie ma co się przejmować.

Galaxia oby synuś Cię posłuchał. A kiedy masz wizytę ?

Sanya i jak tam w mothercare ? Udzielają tego dodatkowego rabatu przy kasie ?

&&& za wszystkie wizyty! Ja na swoją do przyszłego piątku muszę poczekać.

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt!!!

Ja też miałam wczoraj wizyte i wszystko jest w najlepszym porządku!!! jupi ;-)
Bąbelek waży 1894 g +- 277 g, kolosa nie będzie, ułożony główką do dołu czyli pomału się szykuje do wyjścia.
Lekarz nawet powiedział, że super znoszę ciążę i kazał mi: jeść jeść jeść!!! oczywiście zdrowo 5 posiłków dziennie.
Termin porodu wg wymiarów 27.09. a i z łożyskiem już ok :-)

Annaoj no stress, teraz ty i dzidziuś potrzebujecie przede wszystkim spokoju.
Guziczeek gratuluje udanej wizyty, jestem w tym samym momencie ciąży, ale moja mała 2139+-330 g. w 32 tc., wyprzedza o 2 tygodnie więc termin wychodzi na 10 września.
Sanya zazdroszczę zakupów dzieciaczkowych:tak:, ja w ten upał nie wychylam nosa z domu, bo chyba bym padła.
Love trzymam kciuki by Oliwierek jeszcze poczekał do końca remontu. Też mam wizytę 13.08;-)

reklama
Do góry