reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza, USG

Moze dlatego nie czuje teraz potrzeby zeby ten plan miec bo tu sie o wszystko pytaja I nic bez zgody nie zrobia. Takie wieksze decyzje jak zzo czy cc to I tak trzba papier podpisac ze sie zgadzasz a te mniejsze tlumacza jakie sa plusy I minusy I kobieta sama podejmuje decyzje chyba ze jest bezposrednie zagrozenie dla zycia matki lub dziecka.

reklama
Marzenka super że wszystko ok :-)
To teraz będziesz miała wizyty 2 dni po mnie, ja miałam 8 a Ty 10, potem ja mam 22 a Ty 24 :-) No i zaczynamy 34tc huehuehue:-D

Marzenka powiem Ci ze w życiu nie myślałam ze poród można zaplanować.. Tu mi ginek z tym wyskoczył ze proszę przynieść plan porodu to mi szczebla opadła... Magdzia dala stronke i stronke z niej skozystam :p
Bardzo gratyluje wizyty ,widzę ze malenka też ładnie przybiera :)
Marzenka,galaxua i goshek juz 34tc - dopiero gratulowalam Wam 30 tc :D

OBY TAK DALEJ I BEDZIEMY MIALY KRUSZYNKI W RAMIONACH <3

Dziewczynki gratuluję udanych wizyt! Mag_dzia zdjęcie cudowne, tylko w ramkę wstawić i się rozpływać :-).
Ehh żeby moja dała się tak dzisiaj sfotografować... :blink:

reklama
Do góry