reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza, USG

Co do tego wymazu, to moja ginka dmucha na zimne ja miałam gronkowca w gardle zaraz po zajściu w ciąże laryngolog mi go wykrył i ona teraz mimo iż już nie mam w gardle ona mi robi wymazy czy czasem w drogach rodnych nie mam bo gdyby był to w szpitalu muszą wiedzieć i zaraz antybiotyk dla mnie i dziecka.

reklama
Hm... mój gin. wspominał coś, że wkraczamy w ostatnią fazę badań tzn. te co mam teraz to jedne z ostatnich ale na razie nie wspominał nic o tym paciorkowcu. Teraz mam zrobić między innymi na HIV, powtórzyć na toxo i coombsa. Jedynie co przy wizytach sprawca mi ph czy jest w porządku. Zobaczymy co powie tego 25.07 czy zaleci jakieś kolejne badania

galaxia zrób sobie, dużo to nie kosztuje a będziesz spokojniejsza, moja kumpela też miała wzorowe wyniki a paciorkowiec jej wylazł z wymazu, lepiej nie ryzykować, ja będę robiła i gronkowca i paciorkowca.

Ja teraz dostałam do zrobienia sporo badań, CRP, morfologię, mocz, krzepliwość, jeszcze jakieś jedno i wasermana powtórzyć i wymaz mi brała (ale to pewnie przez pesar) i właśnie mówiła, że w sierpniu na GBS zrobi.

Mysza - gratuluje uanej wizyty:-)
Galaxia - nie chciałyśmy Cie nastraszyć;-) ale raczej poinformować..po to to forum jest, żeby nawzajem wymieniać się wiedzą:-)

Ja po wizycie- III genetyczne za nami. Wszystko wporzadku: serducho, mózg, żołądek , kończyny. Ułożona główką do dołu,(i mam nadzieje że tak już zostanie) waga 1556g , wymiary w dolnych granicach ale mieszczą się we wszelkich normach na szczęście.Także będę raczej miała maleńką kruszynkę - musze przejrzec ile mam ubranek 56cm;-)
A oto ona : USG III TRYM_25.jpg

Załączniki

• USG III TRYM_25.jpg
    USG III TRYM_25.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Do góry