reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
Ja Cie doskonale rozumiem bo też miałam takie chwile załamania.... Nawet nie raz płakałam, ze tu się człowiek stara uważać, zdrowo odżywiać a tutaj się okazuje, że jednak coś jest nie tak i trzeba leżeć. No i tak leżałam dużo myślałam zamartwiałam się czy Jaśminę donoszę i potem wybuchałam płaczem :zawstydzona/y:Teraz jest już psychicznie lepiej, staram się nastawiać, że innej opcji nie ma musimy z Jaśminą wytrzymać .W nocy natomiast nadal budzę się i cierpię bo bolą mnie boki w okolicy miednicy z leżenia. Tak, że głowa do góry bliżej końca niż początku i to najważniejsze :tak:

Annaoj - kciukasy zaciśnięte! wszystko będzie dobrze!!!
Galaxia - Tobie też kciukasy nie zaszkodzą;-)

KAdemi - ekstra ,że u Ciebie wszystko dobrze! Jaśminka wstydliwa faktycznie;-)

Ja jutro mam trzecie genetyczne!!! Już się nie mogę doczekać!!!!!!!!

Trzyma kciuki &&&&&
Kademi, monia- ja dopiero Was doczytałam a ja 6 tyg temu miałam usg szyjki i mi mówiła że 24mm to jest dobrze :/ więcej odpoczywać mi kazała i juz.

Mi lekarka powiedziała, że mam wyjątkowo długą szyjkę(?)nie zapytałam o długość, ale dopytam, chociaż to się mogło zmienić:)
Annaoj- odezwij się po wizycie - kciuki zaciśnięte

reklama
karolina, katjoshka

A może to jest tak, że każda kobieta ma inną długość szyjki ??

Ja również trzymam kciuki za wszystkie wizyty:tak:

Do góry