reklama
gosheek
Fanka BB :)
kademi super zdjecie;-)
Powiem wam dziewczyny ze u mnie z szyjka w druga strone z kolei. W dniu terminu porodu z Maja moja szyjka miala 52 mm!!! W czwartek mam wizyte zobaczymy jsk z nia jest w tej ciazy. Nie chce powtorki z rozrywki:-[
Powiem wam dziewczyny ze u mnie z szyjka w druga strone z kolei. W dniu terminu porodu z Maja moja szyjka miala 52 mm!!! W czwartek mam wizyte zobaczymy jsk z nia jest w tej ciazy. Nie chce powtorki z rozrywki:-[
iryska
kademi-słodkie ujęcie i jaki nosek malutki:-)
love baby:)
Kademi sliczna buzinka i te paluszki malutkie
Dobrze ze szyja trzyma , postepuj tak pieknie jak to tej pory i Jasminka wyjdzie na swiat jak trzeba;-)
monia to jestem w szoku rowniez z ta Twa szyjka ... 1cm /1,5cm to juz niebezpiecznie .
Kolezanka miala 1cm i 12 tyg lezala plackiem na podtrzymaniach itp.
Moja ostatnio miala 3,8cm czyli prawidlowo (miesiac temu)
Teraz ide wtorek (NFZ) i piatek (moj ginek) to zobaczymy co tam wylicza
Jestem tez ciekawa wagi babelka.. a jest chyba juz ogromny bo naprawde czasem cierpie juz jak sie przemieszcza
Dobrze ze szyja trzyma , postepuj tak pieknie jak to tej pory i Jasminka wyjdzie na swiat jak trzeba;-)
monia to jestem w szoku rowniez z ta Twa szyjka ... 1cm /1,5cm to juz niebezpiecznie .
Kolezanka miala 1cm i 12 tyg lezala plackiem na podtrzymaniach itp.
Moja ostatnio miala 3,8cm czyli prawidlowo (miesiac temu)
Teraz ide wtorek (NFZ) i piatek (moj ginek) to zobaczymy co tam wylicza
Jestem tez ciekawa wagi babelka.. a jest chyba juz ogromny bo naprawde czasem cierpie juz jak sie przemieszcza
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Zaczynam stresa przed jutrem łapać. Niby jestem dobrej myśli, przecież leżę, ale jednak stresik jest.
reklama