reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
kademi super zdjecie;-)

Powiem wam dziewczyny ze u mnie z szyjka w druga strone z kolei. W dniu terminu porodu z Maja moja szyjka miala 52 mm!!! W czwartek mam wizyte zobaczymy jsk z nia jest w tej ciazy. Nie chce powtorki z rozrywki:-[

Kademi sliczna buzinka :) i te paluszki malutkie:-D
Dobrze ze szyja trzyma , postepuj tak pieknie jak to tej pory i Jasminka wyjdzie na swiat jak trzeba;-)

monia to jestem w szoku rowniez z ta Twa szyjka ... 1cm /1,5cm to juz niebezpiecznie .
Kolezanka miala 1cm i 12 tyg lezala plackiem na podtrzymaniach itp.

Moja ostatnio miala 3,8cm czyli prawidlowo (miesiac temu)
Teraz ide wtorek (NFZ) i piatek (moj ginek) to zobaczymy co tam wylicza :-p
Jestem tez ciekawa wagi babelka.. a jest chyba juz ogromny bo naprawde czasem cierpie juz jak sie przemieszcza:sorry:

annaoj trzymam kciuki będzie dobrze :-)
ja też jutro mam ale u mnie to tylko formalność bo oprócz ciśnienia wszystko ok. Dlatego się nie stresuje

annaoj nie martw się, będzie dobrze! trzymam kciuki!
ja mam wizytę prawdopodobnie 18.07. wtedy też usg u pani doktor z pomiarami. zobaczymy co tam wyjdzie.

Annaoj
Trzymam kciuki za jutro :tak: I bez stresów na pewno będzie dobrze ;-) Musi innej opcji nie widzę :-)

Monia

Również trzymam kciuki żeby było ok a na razie do wizyty oszczędzaj się i leż jak najwięcej

reklama
Do góry