reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza, USG

sanya tez balabym sie zasnac na twoim miejscu;-)trzymaj sie dzielnie a bedzie dobrze..juz duzo nie zostalo kochana:-)
ciesze sie ze wizyty u was ok i wszystko dobrze z maluszkami;-)
czy ktos ma wizyte 10go?

reklama
Wspaniale że dzieciaczki mają się dobrze! To najważniejsze.

Sanya zleci... musisz jakoś ten czas wytrzymać. Dobrze że wiesz o co chodzi.

Ja w piątek mam wizytę...choć nie wiem czy na sobotę nie przełożę bo tak nam bardziej pasuje organizacyjnie się wybrać. Już się nie mogę doczekać.

Kurcze nawet nie wiedziałam że przy astmie mogą się dziać takie rzeczy :dry: Współczuję i trzymam kciuki żeby wszystko się wyprostowało i maluch zdrowo rósł ;-).

Marzenka ja mam wizytę 11-go , tyle że jutro jeszcze muszę jakoś diabetologa przeżyć :-(

cieszę się że wszystko z dzieciaczkami dobrze. A my jakoś damy rade... Sanya buziaki.

MARZENKA ja mam 10 wizyte...

hej!!!
Witam sie pozakupowo:) Nakupowalam kilka ciuszkow, bo brzuch ostatnio mi urósł, ze ho ho... Trzeba troszke przystopować i dla maluszka zacząć zakupy;-)

A co ja powiem to powiem ale dla mnie wszystkie jesteście super!!! Wspaniale sobie dajecie radę z trudnościami ciąży a w Waszym towarzystwie wszystko przebiega jakoś tak lepiej i raźniej!

Damy radę dziewczyny! :-)

reklama
Do góry