reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u lekarza, USG

Mali super, że wsio ok.
Ja idę dzisiaj na usg, mam nadzieje, że nie będzie problemów, bo chciałam się umówić prywatnie ale babka powiedziała, że u nich się nie da, że mogę na wizytę przyjść na NFZ i mi zrobią. Zobaczymy co lekarz na to.

reklama
Annaoj

To oby Ci się wszystko udało pozałatwiać :tak:

A ja dzisiaj mam upragnioną wizytę na 15:00, proszę trzymać kciukasy za moją szyjkę. Jak tylko będę mogła to zdam relację :tak:

Ja po wizycie szyjka dalej się nie skraca :-D Yupii :-D Mam się nadal oszczędzać nic nie sprzątać itp. ale dostałam przyzwolenie na jakiś spacerek ale tylko pod opieką męża. Oczywiście mimo wszystko nadal zamierzam jak najwięcej leżeć żeby się czasem tej mojej szyjce nie odwidziało :dry:
Malutka rośnie zdrowo waga 1681 :-) Tylko do fot coś ostatnio nie chce pozować lekarzowi ledwo, ledwo udało się zrobić jakieś zdjęcie dodam potem :tak:Bo jak się nie wierci to znowu buźkę zasłania :-p

Kademi- super, że z szyjką nie jest gorzej:) no i pozwolenie na spacerek to się pewnie cieszysz:) widze, że Twoja Jasminka ciutkę większa od mojego Lelka:-D czyli wszystko w normie, lekarz mi powiedział, że raczej 4kg dziecko mi nie gorzi, ale nigdy nic nie wiadomo:p

reklama
Kademi dobrze, że jest ok :-) Dużego masz bobaska :-) mój w 31tc miał 1550g więc jest nadzieja że nie będzie duży bo z tego co opowiadał lekarz na tym etapie co ja byłam to maluchy waża nawet po 1800 :-)

Do góry