reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

Katjosha super, że wszystko ok. Porównując z innymi dzidziami wagowo wydaje się podobne, chociaż z drugiej strony jak Ty na tej diecie, to może faktycznie duży synuś, sama nie wiem.

reklama
Same dobre wiadomości, gratulacje dziewczyny:)
Same śliczne pyzate bobasy :)

Trzymajcie kciuki za moją wizytę dzisiaj , plisss..... Od paru dni leżę ciągle, z powodu bólu spojenia, uniemożliwia mi chodzenie, do tego wymiotuję kilka razy dziennie, a dzisiaj rano zaliczyłam potężny atak astmy od podrażenienia kwasem żołądkowym... dusiłam się minutę, jakby nie Y to nie wiem... teraz pewnie czeka mnie krucjata po lekarzach....
Jedno wiem- od dzisiaj śpię na siedząco i chyba inne leki muszę dostać na asmtę, bo na zgagę nic nie poradzą i muszę cierpieć...

katjoshka

Gratuluję !! Dobrze, że wszystko w porządku :tak:

Sanya

Oczywiście, że trzymam kciuki bidulko oby wszystko było ok

reklama
sanya trzymam kciuki mocno!!! daj koniecznie znać, co powiedział lekarz.
katjoshka duży dzidziuś! najważniejsze, że macie się dobrze.

Do góry