reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

asta - fajny synus :) To mówisz, że wojskowym będzie? :) Zazwyczaj każda mama mówi, że chyba piłkarz będzie sąśdząc po kopniakach w brzuchu... :)

reklama
E-de nie obraziłabym się, gdyby plany życiowe Gniewka pokryły się z marzeniami ojca. I wcale nie ukierunkowujemy maluszka kupując mu bluzę moro, czy też polar w moro na kocyk... wcale... to tylko czysty przypadek, że takie rzeczy znalazły się w naszym posiadaniu ;-):-D

Asta wygląda tak, jakby Gniewko słodki dziubek zrobił;-)
karolina tez mi to wygląda na infekcję. ja brałam urosept jak tylko powiedzialam lekarzowi co mnie niepokoi. Bedzie dobrze:)
monia 3mam kciuki:)

Ja po wizycie, wszystko w porządku wymiary też się zgadzają :) Mikołaj nadal został Mikołajem, siusiak nie odpadł :) Kolejna wizyta 25.07. Waży około 1200g. Ułożony już ładnie do porodu. Pępowiną się raczej już nie okręci, ma ją przed sobą i nieźle by musiał fikać, żeby to zrobić, już na ostatniej wizycie był główką na dole więc liczę, że sie nie przekręci. Zdjęcia nie udało się fajnego zrobić bo albo rączki albo pępowina...

gratuluję udanych wizyt :))

kiedy robi się to III USG prenetalne ?? tam w 3D jeszcze coś widać czy dzidzia już za duża ?? dziś się dowiedziałam że wygrałam nagrodę dodatkową czyli własnie USG ;)

Dziewczyny ciesze sie razem z Wami z tych pieknych wiesci :)
Galaxia & Asta Foty sa boskie ,super sliczne buzinki :-D !!!

karolina ja biore urosept 3x dziennie profilaktycznie ! Polecam .

monia gdzie jestes???

mama ja z Zuzka mialam USD 3D w 32tc i bużka pyła pięknie wyrażna cała przodem :)
Teraz też bede miała podgląd 3D i to będzie 33tc

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry