reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

karola - dokładnie tak jak Monia pisze, pewnie złapałaś infekcje dróg moczowych...kiedy robiłaś badania moczu ostatnio? może zrób sobie przed wizytą. jak bedzie cos nie tak to gin przepise Ci antybiotyk od razu...

Monia - jeszcze raz trzymam kciuki i nie denerwuje się ...

reklama
Też mi się wydaje, że to może być infekcja pęcherza... Ja miałam zawsze z tym przechlapane... Teraz biorę codziennie Żurawit prewencyjnie! Dobrze, że idziesz do lekarza. Szybko się pozbędziesz paskudstwa a nieleczona infekcja pęcherza może rzucić się np na nerki. A na szkole rodzenia położna cały czas powtarza nam by pozbywać się wszystkich infekcji jeżeli nie chcemy wcześniej witać się z maluszkiem. Nie chcę by zabrzmiało to jak groźba - raczej jak troska i bat do działania! Trzymaj się i daj znać co i jak!

No mam badanie moczu co 4 tygodnie i jutro też będę miała, więc mam nadzieję że szybko się wyjaśni i będę wiedziała z czym mam do czynienia.

Galaxia śliczny Jasiek ma profil!

karolina jak na moją wiedzę to właśnie z pęcherzem coś nie tak. Na szybko możesz sobie brać Żuravit, zaszkodzić nie zaszkodzi a może pomóc.

Zgodnie z wczorajszą obietnicą - profil Gniewka:
usg0006 a.jpgusg0006 b.jpg

Załączniki

• usg0006 a.jpg
    usg0006 a.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 47
  • usg0006 b.jpg
    usg0006 b.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 46
hehe Asta widze że wczoraj miałyśmy dzień profilowy :-)
Może będą modelami skoro tak lubią swój bok:-D
karolina kciuki trzymam :-)

reklama
Do góry