reklama
magdzia ło rety... ile nowych zjawisk jeszcze poznamy w tej ciąży??? co za masakra... najważniejsze że dzidziuś ma się dobrze i że szyjka wporządku. a żylak...oby się wchłonął ewentualnie zniknął po porodzie i nie dokuczał. &&&
galaxia kciuki za dzisiaj!
galaxia kciuki za dzisiaj!
Mysza84
Fanka BB :)
magdzia ja nie mam doświadczenia bo mnie w sumie nie dopadło w I ciąży i jak do tej pory też nie, ale to podobno częsta przypadłość w ciąży. Bo nawet pamiętam że co jakiś czas ktoś na forum tutaj pisał że ma i że po porodzie często samoistnie zanika. Więc chyba nie masz co się martwić, tylko zastosować do wskazówek lekarza i liczyć że samo zniknie jak się dzidziuś urodzi.
Ja po wizycie szyjka trzyma jak nalezy... na noge nie mam co narzekac tyle tylko sie oszczedzac i omijac wszystko po czym mnie boli pozostaje mi lezece i pachniec mala zaczyna wyprzedzac z tygodniami a tego sie obawialam czyli zaczna sie wahania czy sn czy cc magnez mam lykac tak jak lykam plus jeszcze zwiekszyc aspargin do 6 na dobe zaczyna mi leciec morfologia no ale narazie mam zainwestowac w warzywka i owoce i zdrowe odzywianie.
-Lorelain-
Fanka BB :)
Jankesowa - ile mała teraz waży?
Jankesowa zajadaj owoce i na razie niczym sie nie martw :-)
Ja już po. Wszystko ok, przepływy, ilość wód ok, Jaś został Jasiem Na razie ma ułożenie podłużne główkowe, mam nadzieje że do porodu będzie główką w dół. Powiem Wam że od początku ciąży nie widziałam jego buzi zawsze był odwrócony. Teraz też. Jedynie udało się zrobić fotkę z profilu :-)
Mały waży 1550g, jest szansa,że nie będzie duży w dniu porodu :-)
Ja już po. Wszystko ok, przepływy, ilość wód ok, Jaś został Jasiem Na razie ma ułożenie podłużne główkowe, mam nadzieje że do porodu będzie główką w dół. Powiem Wam że od początku ciąży nie widziałam jego buzi zawsze był odwrócony. Teraz też. Jedynie udało się zrobić fotkę z profilu :-)
Mały waży 1550g, jest szansa,że nie będzie duży w dniu porodu :-)
Załączniki
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Galaxia super, ładna waga:-)
reklama