reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

Gratuluję dobrych wieści mamusie:)
Fillil
- to najwyraźniej ocena w skali Bishopa, określająca przygotowanie szyjki do porodu naturalnego. Skala tutaj, oczywiście masz rację, nie ma to nic wspólnego z dojrzałością łożyska, ocenianego w skali Grannuma.

Galaxia- to witaj w klubie, u mnie to samo, na szczęście nie dostałam leków, bo normalnie ciśnienie mam niskie, to był jakiś wyskok, spowodowany zdenerwowaniem i odwodnieniem. Teraz obserwuję, mierzę rano i wieczorem. Kazali mi dużo pić, wodę niskosodową.

Jadźka- twardzielka jesteś :) ja bym nie wytrzymała z ciekawości:)

Annie- fotka:) i to już!

reklama
Annie- fotka:) i to już!

Proszę bardzo :)))))

2013-06-18 14.58.34.jpg2013-06-18 14.58.54.jpg

Załączniki

• 2013-06-18 14.58.34.jpg
    2013-06-18 14.58.34.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 42
  • 2013-06-18 14.58.54.jpg
    2013-06-18 14.58.54.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
ANNIE fajnie że usg oki, no i śliczną córeczke będziesz miała

GALAXIA no po pierwszej dawce pewnie nie będzie efektu, ale myśle że jutro już będzie zmiana

MONIA nooo słodkie to zawsze działa, albo zimne :p

EDE oj koleżanka miała miec córeczke lekarz tak twierdził w33tc... a urodził się synek :p więc to i w tą i w tą... Kuzynka mi mówiła że też zna przypadek gdzie miał byc Adas a się Adusia okazała :p

Fili, Iryska, Galaxia, Jadźka gratuluję udanych wizyt!
Mam nadzieje, że nikogo nie pominęłam.
Galxia trzymam kciuki, żeby bez szpitala się obyło.
Fili trochę długi okres masz do następnej wizyty jeśli coś lekarkę niepokoi. Z szyjką to niestety potrafi iść błyskawicznie. Mam nadzieje, że jednak nic się nie będzie działo.
Annie współczuję stresu, dobrze, że wszystko ok.

reklama
Do góry