reklama
Już po strachu 
Hania waży już 1.100 kg! Jest zdrowa, śliczna i słodka
Wszystko w normie! Ponieważ mam duży brzuch, dużo wód po prostu Mała ma dużo miejsca. Lekarz pokazywał jak się rusza i kręci i nawet mnie nie dotykała tyle ma miejsca! Wygodnie jej
Główka już w dół skierowana! Ufff....
Dzięki Dziewczyny!
Hania waży już 1.100 kg! Jest zdrowa, śliczna i słodka
Dzięki Dziewczyny!
Fillil, Galaxia, Jadźka, Iryska gratuluję udanych wizyt!
Annie aż się zestresowałam czytając Twojego posta
Całe szczęście z malutką wszystko ok ;-)
Moja Lilka też szaleje, czasem bardziej czasem mniej, ale jest zdecydowanie bardziej ruchliwym dzieckiem niż Gabrysia. Albo też czuję ją wyraźniej, bo z Gabą miałam lekkie wielowodzie
Jednak czasem jak tak aż podskakuje w brzuszku to też się filmuję, że może podduszona czy coś 
Czekam na koniec tej ciąży bo mam uczucie, że teraz kompletnie nad niczym nie panuję i chciałabym aby już mieć moją córeczkę po tej stronie brzuszka
Annie aż się zestresowałam czytając Twojego posta

Moja Lilka też szaleje, czasem bardziej czasem mniej, ale jest zdecydowanie bardziej ruchliwym dzieckiem niż Gabrysia. Albo też czuję ją wyraźniej, bo z Gabą miałam lekkie wielowodzie

Czekam na koniec tej ciąży bo mam uczucie, że teraz kompletnie nad niczym nie panuję i chciałabym aby już mieć moją córeczkę po tej stronie brzuszka

iryska
Fanka BB :)
Annie-dobrze że wszystko ok:-)
Czekam na koniec tej ciąży bo mam uczucie, że teraz kompletnie nad niczym nie panuję i chciałabym aby już mieć moją córeczkę po tej stronie brzuszka![]()
Ja czuję to samo! Za długa ta ciąża
reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
Annie - uuuuuuf :-)