reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
Annie - może przez te upały jest spokojniejsza, moja ostatnio tez robi mniej wygibasów. Generalnie jest spokojna a teraz juz w ogóle. Trzymam kciuki za wizyte, o której idziesz? .... wiadomo zawsze lepiej sprawdzić.
Wszystkim gratuluje wczorajszych wizyt!
Annie - trzymam kciuki za usg , wiem jaki to stres jak sie dzidzia dlugo nie rusza...
Galaxia - mnie tez to dziwi ze po jednym pomiarze od razu ci tabletki zapisał...no ale faktycznie moze to genetyczne masz. mierz sobie tak jak Ci zalecił i zobaczysz czy to norma z tym nadcisnieniem czy jednorazowy wyskok
Annie - trzymam kciuki za usg , wiem jaki to stres jak sie dzidzia dlugo nie rusza...
Galaxia - mnie tez to dziwi ze po jednym pomiarze od razu ci tabletki zapisał...no ale faktycznie moze to genetyczne masz. mierz sobie tak jak Ci zalecił i zobaczysz czy to norma z tym nadcisnieniem czy jednorazowy wyskok
annie witaj w klubie! ja od dwóch dni mam stresa. wczoraj Kasia sprawdzała mi detektorem małą. niby się ruszała, ale ja przez cały dzień ledwo ją czułam... dziś nad ranem raz się przekręciła i nic.... nie wiem czy też usg nie zrobić. też mam stracha, czy się nie owinęła gdzieś pępowiną. cola mi nie pomogła :-( trzymam kciuki!!! a ja dzwonię do Kasi...
oki...ruszyła się... zeżarłam 4 kafelki czekolady, pół szklanki coli. 17 ruchów w 20 minut. po analizie moich posiłków z ostatnich kilku dni, z moim góru przez telefon...wstępna diagnoza - niski cukier. jeśli ja mam taki jaki mam, czyli ok.70 na czczo, to mała ma 20,30pkt. niższy. fakt, ostatnie upalne dni to ja jem same owoce, warzywa i np. gołąbka jadłam z ziemniakami. ale to raz. mało pieczywa i wogóle mało węglowodanów. niestety chyba za mało. biorę się za zrobienie posiłku mocno węglowodanowego. a po pracy Kasia mi pożyczy glukometr. kazała mi monitorować cukier godzinę po posiłku.
reklama