Mali250393
Fanka BB :)
a u mnie synek leży w poprzek, wczoraj tak dziwnie mi się brzuch ułożył że autentycznie było widać jak leży w brzuszku :-) a czkawki jeszcze nie miał hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bonusowa a co Cię tak w cc przeraża ?
Ja z synem miałam cc i nie wyobrażam sobie żeby teraz mogło być inaczej. Właściwie wszystko jest przewidywalne, jak oczywiście cc wcześniej zaplanowane, łącznie z dniem i godziną. Wiesz jaki jest przebieg i nic niemiłego Cię nie zaskoczy. Dodatkowo bezboleśnie. No ja widzę same plusy. I cieszę się że mnie teraz nikt do sn zmuszał nie będzie, bo nie wyrażam na nie zgody, a pierwsze cc daje mi do tego prawo.
Bonusowa rozumiem Cię też już wiem jak jest SN i cc się bardzo boję a teraz chyba będzie wchodzić w grę.