reklama
love baby:)
Fanka BB :)
Dziękuje za kciukasy dziewczyny
Po wizycie buzia się smieje oczywiście ,troche niedosyt bo szybko i krótko(GIN SIĘ SPOZNIŁ 1,5H)
Ale dzidzi zdrowy i silny waga dziś na słabym USG 1280gr
maluch zmienił swoje ułożenie , 6 tyg był główką w dół a tu fik mik i głowka na wysokości pępka a girki kopią mnie w szyjke i po pęcherzu
(nawet powiem że boląco)
Ważne że wszystko ok z maluszkiem
Jutro znów wizyta ale u GINKA PRYWATNEGO na dobrym sprzęciku ,zobaczymy co tam powie
Bonusowa gratuluje wizyty i nie stresuj się poki co
Ja chyba z jednej strony wolałabym cesarke naprawde ,przypominając sobie co mnie spotkało za pierwszym razem ;-)
Po wizycie buzia się smieje oczywiście ,troche niedosyt bo szybko i krótko(GIN SIĘ SPOZNIŁ 1,5H)
Ale dzidzi zdrowy i silny waga dziś na słabym USG 1280gr
maluch zmienił swoje ułożenie , 6 tyg był główką w dół a tu fik mik i głowka na wysokości pępka a girki kopią mnie w szyjke i po pęcherzu
(nawet powiem że boląco)
Ważne że wszystko ok z maluszkiem
Jutro znów wizyta ale u GINKA PRYWATNEGO na dobrym sprzęciku ,zobaczymy co tam powie
Bonusowa gratuluje wizyty i nie stresuj się poki co
Ja chyba z jednej strony wolałabym cesarke naprawde ,przypominając sobie co mnie spotkało za pierwszym razem ;-)
-Lorelain-
bonusowa, love - super że wszystko na wizytach dobrze ... a jak rosną już dzieciaczki, teraz wagi juz wszystkie będą takie słuszne :-)
love - ja cały czas czuje że jest główką w dół po czkawce
love - ja cały czas czuje że jest główką w dół po czkawce
love baby:)
No kurcze powiem Wam że byłam w szoku delikatnym że mój Oli zmienił pozycje ale coś mi nie pasowało od 2 dni bo takie przemeblowanie wyczyniał że szok :-) Doktorek mówi że to norma i że ma jeszcze spokojnie cały miesiąc albo i więcej na końcowe ustawienie (OMG jak to brzmi)
Mój Olinek też często miewa czkawke taką szybką - śmieszne to bo oznacza że był głodny i szybko łykał wody płodowe;-)
Mój Olinek też często miewa czkawke taką szybką - śmieszne to bo oznacza że był głodny i szybko łykał wody płodowe;-)
-Lorelain-
Jankesowa - ja na samym początku tez myslalam że to chodzenie i dopiero na połówkowym babka mnie uświadomiła że to czkawka
marzenka21
moja mala tez juz ulozona glowka w dol jest ;-)
wczoraj miala pierwsza czkawke:-)
wczoraj miala pierwsza czkawke:-)
reklama
U mnie chyba też już główką w dół ułożona Tego mi nie powiedziano, ale się domyśliłam, jak na usg sprawdzałyśmy wymiary główki to na samym dole, a "czy coś czasem nie wyskoczyło między nóżkami" na górze :-) martwię się jedynie tym, że mała chyba za mało waży (w 26tc 774g)