reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
Dziękuje za kciukasy dziewczyny :)

Po wizycie buzia się smieje oczywiście ,troche niedosyt bo szybko i krótko(GIN SIĘ SPOZNIŁ 1,5H:crazy:)

Ale dzidzi zdrowy i silny waga dziś na słabym USG 1280gr:szok::-D
maluch zmienił swoje ułożenie , 6 tyg był główką w dół a tu fik mik i głowka na wysokości pępka a girki kopią mnie w szyjke i po pęcherzu:zawstydzona/y:
(nawet powiem że boląco)
Ważne że wszystko ok z maluszkiem :)

Jutro znów wizyta ale u GINKA PRYWATNEGO na dobrym sprzęciku ,zobaczymy co tam powie :-p

Bonusowa gratuluje wizyty i nie stresuj się poki co :tak:
Ja chyba z jednej strony wolałabym cesarke naprawde ,przypominając sobie co mnie spotkało za pierwszym razem ;-)

bonusowa, love - super że wszystko na wizytach dobrze :) ... a jak rosną już dzieciaczki, teraz wagi juz wszystkie będą takie słuszne :-)

love - ja cały czas czuje że jest główką w dół po czkawce :-D

bonusowa, love gratuluje udanych wizyt :-)
Ja odkad zaczęłam czuć ruchy to tylko naparza mnie po pęcherzu:-D chyba jeszcze nie był ułożony główka w dół, mam nadzieję, że do porodu zmieni zdanie:-)

No kurcze powiem Wam że byłam w szoku delikatnym że mój Oli zmienił pozycje:-p ale coś mi nie pasowało od 2 dni bo takie przemeblowanie wyczyniał że szok :-) Doktorek mówi że to norma i że ma jeszcze spokojnie cały miesiąc albo i więcej na końcowe ustawienie (OMG jak to brzmi:-p)
Mój Olinek też często miewa czkawke taką szybką - śmieszne to bo oznacza że był głodny i szybko łykał wody płodowe;-)

Mój Leonek tez ma czkawke:-D Mój D na początku nie wiedział i sie pytał czy mnie nie denerwuje jak on tak rytmicznie w jedno miejsce stuka:-D hehe:p

Jankesowa - ja na samym początku tez myslalam że to chodzenie i dopiero na połówkowym babka mnie uświadomiła że to czkawka :rofl2:

reklama
U mnie chyba też już główką w dół ułożona :) Tego mi nie powiedziano, ale się domyśliłam, jak na usg sprawdzałyśmy wymiary główki to na samym dole, a "czy coś czasem nie wyskoczyło między nóżkami" na górze :-) martwię się jedynie tym, że mała chyba za mało waży (w 26tc 774g)

Do góry