reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
mama - najważniejsze że wszystko dobrze...oszczędzaj się ile się da 

love baby:)
mama oczywiście piękne wieści gratuluje zdrowego i dużego dzidziusia 
to tak jak u Nas było 26tc i ponad 1 kg żywej wagi
ODPOCZNIJ KOBIETKO TROCHE !
Ja ide na wizyte po szpitalną jutro i w środe do ginka prywatnie na dobre usg ( proszę o kciukasy)

to tak jak u Nas było 26tc i ponad 1 kg żywej wagi

ODPOCZNIJ KOBIETKO TROCHE !
Ja ide na wizyte po szpitalną jutro i w środe do ginka prywatnie na dobre usg ( proszę o kciukasy)
Ostatnia edycja:
iryska
love-kciuki zaciśnięte!
Mamusia odpoczywaj kobieto! Judyś przecudowne zdjęcie! Też bym takie chciała, ale z mojej taka wiercidupka, że gin ma problem żeby ją pomierzyć a co dopiero pstryknąć jakieś fajne foto
Love &&&&&&&&&
Ja po wczorajsze wizycie. Córa rośnie pięknie, waży około 930g, wszystkie wymiary zgodne z wiekiem ciąży (wdg usg). I szaleje w brzuszku niesamowicie! Pytałam czy ta moja tachykardia będzie przeciwwskazaniem do sn i gin powiedział, że jeśli ataki zwiększą swoją częstotliwość to tak :-( Jestem przerażona perspektywą cc :-(

Ja po wczorajsze wizycie. Córa rośnie pięknie, waży około 930g, wszystkie wymiary zgodne z wiekiem ciąży (wdg usg). I szaleje w brzuszku niesamowicie! Pytałam czy ta moja tachykardia będzie przeciwwskazaniem do sn i gin powiedział, że jeśli ataki zwiększą swoją częstotliwość to tak :-( Jestem przerażona perspektywą cc :-(
reklama