reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, USG

W kwestii obiadu będę liczyć na domowy catering, bo pewnie bieda będzie.

---------------------------

no i badanka mi za free porobią, Młodego podejrzę.
Staram się walczyć z moją schizą szpitalną i szukać plusów.

reklama
annaoj - no ale zawsze to nie Ty gotujesz :) ... cisza, spokój, filmy pooglądasz, książki poczytasz. Odpoczniesz sobie za wszystkie czasy. Ja jak leżałam w szpitalu to pamiętam że jechałam na sałatce warzywnej którą zrobił mi tatuś :)

annaoj trzymam kciuki, żeby dzidziuś jak najdłużej w brzuszku posiedział, może uda Ci się "myśleć" o tym przymusowym odpoczynku jak o "wczasach dla Ciebie i maluszka" jak się urodzi to na taki odpoczynek nie będzie czasu

annaoj- dobrze że szybka reakcja, a szpital wiadomo ze nie przyjemność ale dobrze że szukasz plusów i będziesz pod stałą opieką, trzymamy kciuki :*

nosek.jpg Pokaże wam jedno z moich ulubionych zdjec Leosia, wiem, że jestem głupia, ale te jego dziurki w nosku są tak słodkie:rofl2::rofl2:

Załączniki

• nosek.jpg
    nosek.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Do góry