reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

Mika- całym sercem jestem z Tobą i waszym Synkiem, wiem przez co przechodzisz. Wierzę,że okaże się to pomyłką, błędem pomiarowym. Specjalista obejrzy maluszka i wykluczy markery wskazujące na ewentualne wady, życzę ci abyś usłyszała tylko dobre wiadomości.

Gdybyś potrzebowala namiarów na dobrych specjalistow to daj znać, chętnie pomogę. Trzymam kciuki!

reklama
mika czekam na wieści... boje się, że nie dam rady wyczekać dzisiaj, wybacz jeśli będę pisać dopiero jutro. moja bezsenna noc i "zejście" stresu dają się we znaki. oczy mi się kleją. w każdym razie myślami jestem z Tobą i jak tylko mogę trzymam kciuki!!!

teraz dopiero siadłam na kompa i czytam...jejku Mika jestem Z Tobą myslami i trzymam mocno kciuki aby wszystko okazało się jakąś pomyłką, błędbym pomiarem etc...czekamy na info od Ciebie!

Mika kciuki zaciśnięte. Czekam na wiadomość z wizyty i nerwowo obgryzam paznokcie. Tulę!

No i jestem po wizycie. Wyszła mi jakaś drobna grzybica (skąd to paskudztwo? placze.gif), na bóle brzucha dostałam luteinę 3x1 pod język i nakaz odpoczywania ze względu na tą moją miednicę. Dzieć się nie przejmuje matczynymi dolegliwościami, rośnie sobie w najlepsze (waży już około 700g), fika na całego (ostatnio był ułożony główką w dół, a teraz główka wylądowała u góry) i co najważniejsze (zdaniem mego męża) siusiaka nie zgubił/nie odpadł. Gniewko nadal jest chłopcem :-D, a dziś to wyjątkowo bezwstydnym chłopcem, bo się rozkraczył na całego ukazując w pełni swój interes (to na wypadek, jakby mamusia miała mieć ochotę jeszcze na jakieś wątpliwości co do jego płci).

Załączniki

• placze.gif
    placze.gif
    644 bajtów · Wyświetleń: 116
asta - gratki Gniewka! Chociaż ta Damroka tak mi się podobała, że myślałam, że będzie jednak dziurawiec :)

mika - dużo o Tobie myślałam i poczytałam troszkę na necie i powiało optymizmem! Jeżeli nie ma innych "typowych" oznak to dziewczyny pisały, że dzieciaczki rodziły się im zdrowe, pomimo krószych kończyn stwierdzonych na USG! U Ciebie też tak na pewno jest! Wierzę w to bardzo mocno!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry