reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
love-super!!!!!Jak znajdziesz minutkę i ogarniesz się w domu daj znać co i jak
marzenka-ja mam zarówno samolot i usg na każdej wizycie i co którąś cytologię.
magdzia-gratuluję wizyty,niestety nie pomogę jeśli chodzi o niskie ułożenie.Ważne że szyjka długa i twarda.

love super wieści!!!
marzenka ja na każdej wizycie mam samolot. czasami usg. w sumie to chyba na dwóch tylko nie miałam.
magdzia gratki wizyty! moja maleńka też jest nisko i łożysko jest nisko. lekarz mówił, że powinna się już podciągać do góry ale jak narazie chyba nic z tego. główkę ma przy moim pęcherzu (obija go często), rączki dokładnie pod brzuchem, nóżki wyżej. cała chowa się pod pępkiem w każdym razie. trochę mnie to martwi... idę na wizytę we wtorek to go podpytam co z szyjką i wogóle.

mag_dzia

Dobrze, że z małą wszystko w porządku , teraz dużo odpoczywaj według zaleceń

love
Po powrocie czekamy na wieści ;-)

Dzięki dziewczyny za dobre słowo:-)

Monia Moja też cała pod pępkiem się mieści...macica podobno sięga mi cm nad pępkiem.
daj znać co Ci lekarz powie na temat tego ułożenia

Marzenka ja zawsze mam samolot i usg. No i najbardziej mnie to zmartwiło , że on przy badaniu palpacyjnym stwierdził że główka jest nisko - tzn . chyba wyczuł ją palcami????????:szok: To mnie zmroziło trochę...
A tak swoją drogą to się zastanawiam czy wobec tego możemy współżyc - zapomniałam zapytać z tego wszystkiego... jak myslicie?

Love super , że Cie wypuścili!!!

magdzia jeśli lekarz nie zabronił to możecie. mi nic nie mówił, także my "szalejemy". śmiać mi się tylko chce z mojego libido :-p raz bym mogła non stop, innym razem raz w tygodniu.;-)

reklama
Do góry