reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

love super że do domku wracacie.

marzenka u mnie na każdej wizycie samolot i usg.

magdzia mnie też się wydaje że moja mała nisko bardzo jest. Ale lekarzowi jak kiedyś powiedziałam że czuję takie parcie na dole to mi powiedział że szyjka właśnie długa i zamknięta a to najważniejsze i żeby w miarę możliwości odpoczywać.

reklama
Love- no to kochana do domku i odpoczywać jak najwięcej.
magdzia- moja ginka też powiedziała że dziecko jest nisko, i ja też tak czuję ruchy nożek i rączek czuję pod pępkiem i takie uderzenia główki bardzo nisko u dołu brzucha, tam też mnie pobolewa i się spina ginka powiedziała żeby odpoczywać ale wsio pozamykane i szyjka długa więc Ty też więcej odpoczywaj, a z seksem jeśli nie zabronił to ok ale napewno bez szaleństw :)
No ja też mam na każdej wizycie samolot, usg niestety nie. No i wymaz z pochwy czy ph dobre mam za każdym razem no i ze względu na tego mojego robaczka gronkowca co w gardle był (nie ma już :D ) ale ginka mówi ze trzeba monitorować że w razie wu w szpitalu muszą wiedzieć że takie ryzyko posiadania jest!

mika - kochana - jestem z Tobą! Póki nic nie jest potwierdzone - nie denerwuj się proszę! Wiem, że łatwo mówić. Jeżeli cała reszta jest ok - to trzeba być dobrej myśli! Wiesz, że czasem na USG ciężko uchwycić jakiś wymiar i małe przesunięcie parametrów może napędzić niezłego stracha!
Bardzo ale to bardzo mocno trzymam kciuki za wieczór!!!!!! Odezwij się koniecznie.
<tuli>

Mika - wiem, że łatwo się mówi, ale głowa do góry i myśl pozytywnie, może to faktycznie jakiś błąd pomiaru?
trzymam kciuki, musi być dobrze! odezwij się koniecznie !!!! i nie denerwuj się, na tyle ile dasz radę się uspokój - dziecko to czuje i też się denerwuje.

Mika- pójdziesz wieczorem, może się czegoś dowiesz, szukam w necie, ale nie ma nic konkretnego. Głowa do góry i nie płacz już. co lekarze powiedzieli konkretnie?
Ja wierzę, że synuś będzie zdrowy!

mika powiem coś od siebie, będzie nudno, uwaga! bądź dobrej myśli!!!! wiem, łatwo się mówi, ale Wy też mi to powtarzałyście i jest dobrze! czasami to kwestia ułożenia dziecka, czasami rzuci się cień , czasami to sprzęt. myśl pozytywnie bo Wasz synek ma tylko Ciebie póki co i dla niego musisz być silna!!! do 20 już niedługo. daj koniecznie znać co powie lekarz. tymczasem ściskam i całuję!! :* :* :* <tuli>

mika nie stresuj się, a czy lekarz zauważył inne typowe objawy ? np. zapadnięta nasada nosa albo rączka nie taka ? może czoło ? a byłaś juz na 3D ? tam czółko będzie ładnie widać . Trzymam kciuki by wszystko było jak najlepiej :*

Bądź dobrej myśli - jakby coś miało być to pewnie więcej by lekarz wynalazł - tak na chłopski rozum. Czekam na wieści, trzymam kciuki zaciśniete na maxa.

reklama
Do góry