reklama
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Love trzymam kciuki co by dobrze było i żebyś szybko do domu wróciła.
Karolina zdrówka Ci życzę.
Karolina zdrówka Ci życzę.
love baby:)
Fanka BB :)
Dziękuję za troskę i kciuki
U mnie bez zmian w sensie diagnostycznym,ale skurcze zdążają się rzadziej i troszkę mniej bolesne są.
Dzis dostalam jakiś czopek bardzo silny i naprawdę przez 4h mnie nie bolało , niestety wyczytałam w necie ze w ciąży się tego nie stosuje i się zestresowalam jak cholera
Wyniki trzustki i wątroby w normie i co dalej ???
Mój bąbelek wierci się jak szalony i mocno Was pozdrawia.
Jutro z tad uciekne jak mnie nie zdjagnozuja ...
Opieka położnych dobra , ordynator i lekarze jak celebryci chodzą
Karolina gratuluje wizyty kochana
U mnie bez zmian w sensie diagnostycznym,ale skurcze zdążają się rzadziej i troszkę mniej bolesne są.
Dzis dostalam jakiś czopek bardzo silny i naprawdę przez 4h mnie nie bolało , niestety wyczytałam w necie ze w ciąży się tego nie stosuje i się zestresowalam jak cholera
Wyniki trzustki i wątroby w normie i co dalej ???
Mój bąbelek wierci się jak szalony i mocno Was pozdrawia.
Jutro z tad uciekne jak mnie nie zdjagnozuja ...
Opieka położnych dobra , ordynator i lekarze jak celebryci chodzą
Karolina gratuluje wizyty kochana
Bachucha
Love baby - trzymam kciuki - trochę szybko jak na skurcze.
melduje się po wizycie!
Wyniki moczu i glukozy wporządku.
Z Zosią wszystko ok, wszystkie parametry w normie , waży 680 g,:-) jest obrócona główką w dół...tylko (i tu się trochę martwię) jest ułożona bardzo nisko. szyjka w prawdzie długa i zamknieta ale mam dużo polegiwać nie przemęczać sie, zapisał nospe forte (dorażnie) i zwiększył dawkę magnezu. No i oczywiscie L4 wypisał
Już trochę poczytałam na temat niskiego ułożenia dziecka ale i tak jestem niespokojna...
Miała , któraś z Was taką sytuacje w poprzednich ciążach lub teraz?
Wyniki moczu i glukozy wporządku.
Z Zosią wszystko ok, wszystkie parametry w normie , waży 680 g,:-) jest obrócona główką w dół...tylko (i tu się trochę martwię) jest ułożona bardzo nisko. szyjka w prawdzie długa i zamknieta ale mam dużo polegiwać nie przemęczać sie, zapisał nospe forte (dorażnie) i zwiększył dawkę magnezu. No i oczywiscie L4 wypisał
Już trochę poczytałam na temat niskiego ułożenia dziecka ale i tak jestem niespokojna...
Miała , któraś z Was taką sytuacje w poprzednich ciążach lub teraz?
marzenka21
magdzia moja mala jest ulozona na wysokosci pepka albo i nizej zalezy jak sie ulozy..
caly czas kopie na dole ale lekarz mi nic nie mowil ze nisko ulozona.
bedzie dobrze nie ma co panikowac;-)trzymaj sie zalecen lekarza i bedzie ok;-)
a czy wy macie na kazdej wizycie badanie na samolocie?bo ja ma tylko usg
caly czas kopie na dole ale lekarz mi nic nie mowil ze nisko ulozona.
bedzie dobrze nie ma co panikowac;-)trzymaj sie zalecen lekarza i bedzie ok;-)
a czy wy macie na kazdej wizycie badanie na samolocie?bo ja ma tylko usg
reklama
e-de
marzenka - na początku ciąży jakoś nie miałam robionego przeglądu podwozia - ale teraz na każdej wizycie mam, właśnie bada mi szyjkę.
mag_dzia - gratuluję udanej wizyty i wyników, a ułożeniem się nie przejmuj - najważniejsze, ze szyjka długa i zamknięta. Lekarz będzie to monitorował.
love - nadal &&&& Czekamy na wieści!
mag_dzia - gratuluję udanej wizyty i wyników, a ułożeniem się nie przejmuj - najważniejsze, ze szyjka długa i zamknięta. Lekarz będzie to monitorował.
love - nadal &&&& Czekamy na wieści!