reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
Iryska - super wiadomości :-) .... no trzeba przyznać że doktorek wymyślił oryginalne imię :-p

Ostatnia edycja:
e-de-tak fajny był jako gówniara lubiłam go;-)
lori-miałam na końcu języka żeby sam tak dziecko nazwał bo on sporo ich ma:-pale przypomniało mi się że jego żona mówiła że fabryka zamknięta haha(jest położna w jego gabinecie i chyba mają 4 dzieci)
monia-3 lata doświadczenia moja droga plus przywiązanie do figury:-p

Ciesze sie z udanych wizyt :-)
U mnie też było super, miałam badanie i USG. Mały waży 700g. Kolejna wizytę mam 10 czerwca i powiedział że wtedy wystawi mi zwolnienie już. Od kolejnej wizyty będę sie u niego pojawiała co 2 czasami co 3 tyg żeby kontrolowac bo to już 3 trymestr będzie od początku czerwca

reklama
galaxia - super że same dobre wiadomości :) nadal jest chłopczyk? :-p ........ mam nadzieje że mój lekarz nie bedzie mi kazał tak szybko chodzic co 2 tygodnie bo zbankrutuje :sorry2:

Do góry