reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

monia trzymam kciuki i modlę się za Twoją córeczkę !!

mika
to na pewno wstydliwa dziewczynka...

powodzenia na jutrzejszych wizytach !!

reklama
Monia wierzę że dzisiaj usłyszysz same dobre wieści. Wiktoria - musi to zwyciężyć!

Trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty.

Bachucha może się Malutka jakoś przekręciła i dlatego ruchy słabsze.

Dziewczyny - wczoraj tak mnie info od moni zmroziło, że zapomniałam reszcie wizytówkom napisać: gratki udanych wizyt!

Za Ciebie monia i Wikę trzymam nieustannie kciuki! &&&

Kciuki również zaciśnięte za dzisiejsze wizyty - w tym moją. Ja oczywiście znowu z przebojami. Wczoraj zadzwonili i odwołali mi wizytę z 18:30 bo lekarz zgłosił nieobecność do końca maja. A on ma bardzo dobrą opinię i robi bardzo dobrze USG. Ale nie wytrzymałam i kazałam babce zapisać mnie do innego. I finalnie mam wizytę na 16:00 u młodego jakiegoś... Oby był dobry. No i nie będzie ze mną męża bo pojechał służbowo do Białegostoku i wróci późno... szkoda....Zazdrośnik zakazał mi dowiadywania się płeć naszego szkraba :) Akurat go posłucham :p :p :p

Monia - jestem dzisiaj cały dzień myślami z wami. Wszystko będzie dobrze!

Bachucha - najprawdopodobniej dzidzia zmieniła położenie i inaczej teraz odczuwasz ruchy.

E-de - dobrze że zapisałaś do innego. Gdzie tam czekać aż do czerwca. To teraz ma sens robić połówkowe bo wszystko najlepiej widać. No i niech się ta płeć wreszcie ujawni :-)

wiosenne kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

No oby się ujawnił/a :) Ale najbardziej mi zależy na tym, żeby był maluszek zdrowy! Ja to mam tak nasrane w głowie, że ciągle jakieś czarne myśli przyciągam i boję się o wszystko... Tak mam...

Mówiłam mężowi, że jak poznam płeć dziecka to lecę do sklepu na zakupy. Powiedział, że zablokuje mi dziś kartę wredota :p hehe

lori - do czerwca bym nie wytrzymała - proste :) Za tydzień mam jeszczę wizytę u innego "specjalisty od USG" - rekomendowanego przez mojego gina. Mój gin dał mi dwa nazwiska (faktycznie w necie potwierdzone opiniami) i tak naprawdę jeden był na dzisiaj drugi "jakby co" na za tydzień (zapisałam się już miesiąc wcześniej bo takie branie ma).

Ale w związku z tym, że nie wytrzymam to lecę już dziś do "byle jakiego" na skierowanie a za tydzień najwyżej wywalę kasę na 3D???

e-de - to chyba wszystko zależy jak się dzidzia poukłada. Bo może być tak że nie będzie chciała współpracować, a może dzisiaj bedzie wszystko super widać i będziesz usatysfakcjonowana :-)

reklama
e-de odrzuć na bok pesymizm i te czarne myśli! zakoduj że w swoje dziecko trzeba wierzyć od samego początku! kciukasy za wizytę oczywiście mocno zaciśnięte &&&

Do góry