reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
dzięki dziewczyny za dobrą otuchę, staram sie myśleć pozytywnie i pocieszam się że te zastrzyki szybko działają, mama mi mówiła że nawet po 10 minutach no to może pomogły, końska dawka luteiny tez pomogla bo mnie brzuch juz nie boli.
Dzisiaj miałam drugi zastrzyk, dzielny mąż sobie poradził i tym razem po zastrzyku to miejsce nie bolało i takiego mocnego śladu nie ma. Ten wczorajszy bolał bo chyba w jakiś nerw trafiłam, mam mocno bordowy czerwony ślad, siniaka i bolało kilka godzin. Teraz tylko dojść do wprawy z wbijaniem i będzie dobrze :-)

ja po cesarce tez wboijalam zastrzyki w brzuch ... najlepiej dwoma palcami wziasc skore i pomalu wbic wyciagajac igle nadal trzymac dopiero jak wyciagniesz pusc skore... ja tak wbijalam 10 razy i ani jednego siniaka nie mialam...
ja do poniedzialku zwariuje chyba ale moge tylko czekac na usg widac bylo tylko mala plamke , ale lekarz powiedzial ze nic dziwnego bo pecherzyk przewaznie widac przy stezeniu 800 bety...

ja po cesarce tez wboijalam zastrzyki w brzuch ... najlepiej dwoma palcami wziasc skore i pomalu wbic wyciagajac igle nadal trzymac dopiero jak wyciagniesz pusc skore... ja tak wbijalam 10 razy i ani jednego siniaka nie mialam...
ja do poniedzialku zwariuje chyba ale moge tylko czekac na usg widac bylo tylko mala plamke , ale lekarz powiedzial ze nic dziwnego bo pecherzyk przewaznie widac przy stezeniu 800 bety...

Marka
Ty musisz czekać do poniedziałku a ja do piątku ehhh oby nam szybko te dni oczekiwania minęły...

Moja Fasolka ;)
Lekarka długo starała się zrobić zdjęcie bo uparciuch chyba nie lubi być fotografowany ;)
następnym razem będzie lepiej :p
USG 21.01.2013.jpg

reklama
Uwaga drogie Panie moja Fasolinka urosła w ciągu tygodnia o 1cm :)
TEN OGROMNY CZŁOWIECZEK MA JUŻ PONAD 1,5 CM
SERDUSZKO 155/SEK
flircik.gif
http://***************/liviatn/images/Minka%20happy/yahoo.gif

O to SKAN USG I MOJA NOWIUTKA PACHNĄCA KARTA CIĄŻY !!!
SAM_1821.jpg

Do góry