reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
Pytałam męża czy ma jakieś oczekiwania co do płci :) Mówi, że marzy mu się syn. A ja czuję, że w brzuszku mieszka dziurawiec :) Ale nim się okarze to czekamy :)

MASALA już ci dziewczyny wytłumaczyły: nub to taki fałd skórny z którego później wychodzi konkretna płec... I jeżeli nub leży na płasko to na dziewczynke, a jeżeli jest podniesiony to chłopiec, jeżeli dzidzia leży podczas usg na brzuszku to nie można stwierdzic bo może działac siła grawitacji

Gratuluje kolejnych udanych wizyt...

Dziewczyny gratuluję dobrych wiadomości :-)
Ciekawa jestem czy u mnie jak prorokował 95% to faktycznie tak zostanie siusiaczek....Póki co termin znowu u mnie uległ zmianie -na początkowy zgodny z OM czyli 23 września.
Wstawiam nowy suwaczek :-)

hej
byłam dzis u lekarza, a więc w końcu przytyłam waga od początku ciązy podskoczyła o 2 kg. dzidzia zdrowa, ma prawie 11 cm długości od główki do pupci i wazy 200 g. dzidzia większa wg usg aż o tydzień i 5 dni niż wynika z om. no i na 99 % bedziemy mieli Igorka :)

reklama
Do góry