reklama
MASALA już ci dziewczyny wytłumaczyły: nub to taki fałd skórny z którego później wychodzi konkretna płec... I jeżeli nub leży na płasko to na dziewczynke, a jeżeli jest podniesiony to chłopiec, jeżeli dzidzia leży podczas usg na brzuszku to nie można stwierdzic bo może działac siła grawitacji
Gratuluje kolejnych udanych wizyt...
Gratuluje kolejnych udanych wizyt...
love baby:)
Fanka BB :)
Same siuraczki prawie GRATULUJE Deandem.
e-de jeszcze 3 dni :-).
e-de jeszcze 3 dni :-).
-Lorelain-
e-de - szyyybko zleci nim się obejrzysz i juz będziesz podglądać swoją dzidzie ;-)
Dziewczyny gratuluję dobrych wiadomości :-)
Ciekawa jestem czy u mnie jak prorokował 95% to faktycznie tak zostanie siusiaczek....Póki co termin znowu u mnie uległ zmianie -na początkowy zgodny z OM czyli 23 września.
Wstawiam nowy suwaczek :-)
Ciekawa jestem czy u mnie jak prorokował 95% to faktycznie tak zostanie siusiaczek....Póki co termin znowu u mnie uległ zmianie -na początkowy zgodny z OM czyli 23 września.
Wstawiam nowy suwaczek :-)
-Lorelain-
Sanya - jeszcze jutro i będziesz kończyła pierwszy trymestr :-)
fillil
Zaangażowana w BB
hej
byłam dzis u lekarza, a więc w końcu przytyłam waga od początku ciązy podskoczyła o 2 kg. dzidzia zdrowa, ma prawie 11 cm długości od główki do pupci i wazy 200 g. dzidzia większa wg usg aż o tydzień i 5 dni niż wynika z om. no i na 99 % bedziemy mieli Igorka
byłam dzis u lekarza, a więc w końcu przytyłam waga od początku ciązy podskoczyła o 2 kg. dzidzia zdrowa, ma prawie 11 cm długości od główki do pupci i wazy 200 g. dzidzia większa wg usg aż o tydzień i 5 dni niż wynika z om. no i na 99 % bedziemy mieli Igorka
reklama