reklama
Aussie_Girl
Początkująca w BB
Gratuluje Dziewczyny
Cytryna, mi jeszcze daty USG polowkowego nie podali, ale pewnie bede miala gdzies tak jak Ty
Mi powiedzieli, ze jak wyniki genetycznego beda watpliwe to beda dzwonic do tygodnia, a jak bedzie ok to wysylaja list. Ale moze wszedzie to inaczej robia
Cytryna, mi jeszcze daty USG polowkowego nie podali, ale pewnie bede miala gdzies tak jak Ty
Mi powiedzieli, ze jak wyniki genetycznego beda watpliwe to beda dzwonic do tygodnia, a jak bedzie ok to wysylaja list. Ale moze wszedzie to inaczej robia
-Lorelain-
Fanka BB :)
Aussie - u nas działa to tak samo ale pomiary z usg wszystkie Ci podają podczas badania, dopiero pocztą wysyłają wyniki z krwi, jak jest źle to dzwonią i karzą się zgłosić do genetyka
Ostatnia edycja:
Aussie - u nas od razu na wszystko cie umawiaja, takze mam juz date polowkowego i rozmowy z lekarzem o tym jaki porod chce (tzn czy chce cc czy nie).
Probuje wkleic zdjecie z usg i przy okazji moj beben z poprzedniej ciazy (kto zgadnie ktory tydzien? ) i malutka Anie, dzien po urodzeniu:
Probuje wkleic zdjecie z usg i przy okazji moj beben z poprzedniej ciazy (kto zgadnie ktory tydzien? ) i malutka Anie, dzien po urodzeniu:
Załączniki
reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
cytryna - początek 9 ?
Martas - super
Martas - super