reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

Gratki wszystkim... Cóż za płciowe relacje... suuuper!!! Ja USG mam 8.04, ale czy o płec zapytamy to jeszcze nie wiem :p

MASALA u Ciebie to pierwszy raz zauważyłam Nuba, widac że to chłopak :-)

reklama
mika fajne fotki, a dzidziolek taki jak i u mnie :) narazie tez nic nie dało się ujrzeć, czy dziurawiec czy dzyndzelek. najważniejsze że wszystko jest ok! ale to zawsze ulga :)

Mika gratuluje dzidziusiątka;-) Zdjęcia piękne!!!
I ta maleńka rączka .

masala to jest NUB- zaznaczyłam Ci na skanie mojej dzidzi z ok 12 tc.
Ta biała kreseczka nad słowem Nub .
NUB12+4.jpg

Załączniki

• NUB12+4.jpg
    NUB12+4.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 84
mika - faktycznie raczka slodziunia!
Gratuluje!
Ja jestem z tych co nie podniecają się jeszcze płcią dzicka na tym etapie. Najważniesze aby zdrowe było. POtem mogą być niepspodzianki - więc nie dziwię się lekarzom :)

Gratulacje i cieszę się z dobrych wiadomości :-)

​Dziewczyny, które znają płeć przypomnijcie mi to wpiszę na listę :-)

mi w 13 tygodniu nie chcieli powiedziec a w 14 było juz ładnie widać, ale na pewno dużo zależy od sprzętu, chęci lekarza i dziecka czy sie łaskawie pokarze wyraźnie :tak:
Mi Matusia tez powiedzieli w 14 tygodniu ;-)

mika - ta ręka mówi " no matka przybij pione" :-D

Masala - nub jest to taki "siusiak" który bardzo wcześnie jest u chłopczyka i u dziewczynki, potem u chłopczyka robi sie prawdziwym siusiakiem a u dziewczynki zanika. Na wczesnym etapie czyli tak ok 12 tydzień można pokusić sie o rozpoznanie płci potym w którą stronę nub jest skierowany. Jak do dolu to dziewczynka a jak chłopczyk to widac że do góry.

Galaxia - mi możesz wpisać dziewczynka i imię Ola :tak:

reklama
Lori braciszek pewnie prze szczęśliwy ;) to on wywróżył Olę :)

jestem po wizycie, mam zwolnienie, kolejna wizyta 5.04, ale postanowiłam że zapisuję się do innego gina a co :-D pora na zmianę hehe

Do góry