reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, USG

Gratki wszystkim... Cóż za płciowe relacje... suuuper!!! Ja USG mam 8.04, ale czy o płec zapytamy to jeszcze nie wiem :p

MASALA u Ciebie to pierwszy raz zauważyłam Nuba, widac że to chłopak :-)

reklama
mika fajne fotki, a dzidziolek taki jak i u mnie :) narazie tez nic nie dało się ujrzeć, czy dziurawiec czy dzyndzelek. najważniejsze że wszystko jest ok! ale to zawsze ulga :)

Mika gratuluje dzidziusiątka;-) Zdjęcia piękne!!!
I ta maleńka rączka .

masala to jest NUB- zaznaczyłam Ci na skanie mojej dzidzi z ok 12 tc.
Ta biała kreseczka nad słowem Nub .
NUB12+4.jpg

Załączniki

• NUB12+4.jpg
    NUB12+4.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 79
mika - faktycznie raczka slodziunia!
Gratuluje!
Ja jestem z tych co nie podniecają się jeszcze płcią dzicka na tym etapie. Najważniesze aby zdrowe było. POtem mogą być niepspodzianki - więc nie dziwię się lekarzom :)

Gratulacje i cieszę się z dobrych wiadomości :-)

​Dziewczyny, które znają płeć przypomnijcie mi to wpiszę na listę :-)

mi w 13 tygodniu nie chcieli powiedziec a w 14 było juz ładnie widać, ale na pewno dużo zależy od sprzętu, chęci lekarza i dziecka czy sie łaskawie pokarze wyraźnie :tak:
Mi Matusia tez powiedzieli w 14 tygodniu ;-)

mika - ta ręka mówi " no matka przybij pione" :-D

Masala - nub jest to taki "siusiak" który bardzo wcześnie jest u chłopczyka i u dziewczynki, potem u chłopczyka robi sie prawdziwym siusiakiem a u dziewczynki zanika. Na wczesnym etapie czyli tak ok 12 tydzień można pokusić sie o rozpoznanie płci potym w którą stronę nub jest skierowany. Jak do dolu to dziewczynka a jak chłopczyk to widac że do góry.

Galaxia - mi możesz wpisać dziewczynka i imię Ola :tak:

reklama
Lori braciszek pewnie prze szczęśliwy ;) to on wywróżył Olę :)

jestem po wizycie, mam zwolnienie, kolejna wizyta 5.04, ale postanowiłam że zapisuję się do innego gina a co :-D pora na zmianę hehe

Do góry